Δυνατο House Party την Τεταρτη 19 Ιουλιου στο West side Beach Bar

Το αγαπημένο μέρος στην παραλία Φαναρίου φροντίζει για τη διασκέδασή μας

Τι καλύτερο από μια θαλασσινή βουτιά τώρα που ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει στα ύψη; Και τι καλύτερη επιλογή από το West Side Beach Bar που υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές δροσιάς, χαλάρωσης και μικρών ή μεγαλύτερων αποδράσεων από την απαιτητική καθημερινότητα.

Ευρισκόμενο στην ειδυλλιακή αμμουδερή παραλία Φαναρίου με τη γαλάζια σημαία από το πρωί για το καφεδάκι της ημέρας μέχρι το βράδυ με δροσερές μπύρες και Cocktails με φόντο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, το West Side Beach Bar προσφέρεται για κάθε στιγμή της ημέρας, ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς.

Δίπλα στο κύμα με ξαπλώστρες και ομπρέλες ή στο μπαρ με τραπεζοκαθίσματα, απολαύστε το μπάνιο σας δοκιμάζοντας δροσιστικά ροφήματα, χορταστικά σνακ, πρωτότυπα Cocktails ακόμα και… Ναργιλέδες, όλα προσεγμένα και σε προσιτές τιμές.

Αυτή την Τετάρτη 19 Ιουλίου φροντίζει και για τη διασκέδασή σας οργανώνοντας ένα House Party με δύο DJs!

Ο λόγος για τις Ana Tyler & Maria S που θα βρεθούν πίσω από τα decks, ενώ στο warming up o Vasilis X.

Οι Maria S. & Ana Tyler ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στον χώρο της μουσικής από τη Θεσσαλονίκη. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρία και σημαντικούς σταθμούς της διαδρομής τους, τη Μύκονο αλλά και το Elvis Bar της Θεσσαλονίκης, κατάφεραν να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμά τους στο χώρο για τις ικανότητές και την επιβλητική τους παρουσία πίσω από τα decks που μαγνητίζει τα βλέμματα πάντα με επίκεντρο την House μουσική.

Να είστε εκεί!

Info

Ώρα έναρξης: 15:00

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 6937 493 288

Τοποθεσία: Παραλία Φαναρίου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.