Δασολογο αναζητει για 8μηνη προσληψη στη Ροδοπη το Ελληνικο Κτηματολογιο

Στο πλαίσιο 100 προσλήψεων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας

Την πρόσληψη 100 συνολικά ατόμων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για την υποστήριξη των ∆ιευθύνσεων ∆ασών των Αποκεντρωµένων ∆ιοικήσεων της χώρας, για την εκτέλεση εργασιών κατάρτισης, ανάρτησης, συμπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών της χώρας έως και την κύρωσή τους ανακοίνωσε το ΝΠΔΔ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ».
 
Σε ό,τι αφορά την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, προβλέπονται συνολικά 24 προσλήψεις εποχικού προσωπικού, εκ των οποίων μόλις 1 στη Ροδόπη στην ειδικότητα ΠΕ –Γεωτεχνικών (∆ασολόγων). 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ελληνικό Κτηµατολόγιο/∆ιεύθυνση ∆ιοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου ∆υναµικού Μεσογείων 288, Τ.Κ. 15562 Χολαργός, υπόψη κας Α. ∆ιονυσοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210 65 05 646, 210 65 05 766).
 
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
 
Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι είκοσι  ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της σχετικής προκήρυξης σε τοπικές εφημερίδες.
 
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων  στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριµένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδροµή: Πολίτες → Έντυπα – ∆ιαδικασίες → ∆ιαγωνισµών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου µέσω της διαδροµής: Σύνδεσµοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές→ ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα µέσω της διαδροµής: Πολίτες → Έντυπα – ∆ιαδικασίες→ ∆ιαγωνισµών Φορέων→ Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.