Coffee Island: Εκει που το παραδοσιακο καφεκοπτειο συναντα το μοντερνο espresso bar

Όταν ένα σύγχρονο καφεκοπτείο, μυημένο ωστόσο στα μυστικά της παράδοσης του καφέ, συνδυάζεται με τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά ενός μοντέρνου espresso bar, τότε το άψογο αποτέλεσμα μεταφράζεται στην απόλυτη εμπειρία απόλαυσης του καφέ. Αυτή τη «συνταγή» ακολούθησε και η αλυσίδα καταστημάτων Coffee Island, που προσφάτως εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην Κομοτηνή, στο κέντρο της πόλης, στη διεύθυνση Ορφέως 29 .
 
Με κύρια χαρακτηριστικά την αγάπη των ιδρυτών του για το ρόφημα του καφέ, την εξέλιξη της εταιρείας και των όσων αυτή δύναται να προσφέρει στην πορεία του χρόνου- εξέλιξη που εμπεριέχει επενδύσεις σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία από την παραδοσιακή χώρα του εκλεκτού καφέ espresso και της βιομηχανικής καινοτομίας που δεν είναι άλλη από την Ιταλία- την άμεση ανταπόκριση στα όσα «προστάζουν» οι εποχές και οι καταναλωτές, και, κυρίως, με σεβασμό στον καταναλωτή και στο τρίπτυχο Ποιότητα – Τιμή – Εξυπηρέτηση, τα Coffee Island αυξάνουν τις απαιτήσεις σας από έναν καφέ.
 
Επισκεφτείτε τα Coffee Island και επιλέξτε τον δικό σας αγαπημένο από την μεγάλη ποικιλία χαρμανιών που διαθέτει ή ένα από τα εκλεκτά άλλα ροφήματα.

 

Επιλέξτε τον φρεσκοκομμένο καφέ που ξεχειλίζει από αρώματα και εμπιστευτείτε τα χέρια των εξειδικευμένων baristas που θα αναδείξουν για σας τις κρυμμένες γεύσεις των κόκκων από τον υψηλής ποιότητας καφέ. Πάρτε τον on the go ή ζητήστε το αγαπημένο σας χαρμάνι για το σπίτι και ξαναζήστε την εμπειρία των Coffee Island από τον καναπέ σας!!!

La vita e bella!!! Σαφώς!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.