Χιλιες και μια …χειροποιητες χαντρες «υφαινουν» τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης σας

Όποιος παρακολουθεί, είτε λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης, είτε λόγω προσωπικού ενδιαφέροντος, τον τομέα της διοργάνωσης γάμων και βαφτίσεων θα έχει παρατηρήσει την σαφέστατη τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια προς την vintage αισθητική, τον ρομαντισμό και τη λιτότητα, η οποία μάλιστα συνδυάζεται ιδανικά με τις χειροποίητες δημιουργίες, οι οποίες κυριαρχούν από την πιο μικρή λεπτομέρεια στον στολισμό της εκκλησίας έως και το νυφικό, τα προσκλητήρια, τον στολισμό του κέντρου.
 
Ακολουθώντας την κυρίαρχη αυτή τάση, το κατάστημα «Χίλιες και μία χάντρες» σε νέο χώρο, στην οδό Φιλικής Εταιρείας 20 (Όπισθεν Κωτσόβολου),  αναλαμβάνει την διοργάνωση του γάμου σας ή της βάφτισης των ονείρων σας, πραγματοποιώντας τις επιθυμίες σας με στυλ και πρωτότυπες χειροποίητες αποκλειστικά δημιουργίες.

 
Πρωτότυπα χειροποίητα προσκλητήρια γάμου και μπομπονιέρες, που θα είναι μοναδικά, ιδιαίτερα στέφανα γάμου μέχρι και καράφες, δίσκους, ποτήρια και μοναδικά ευχολόγια, για όσους παραμένουν «πιστοί» στις γαμήλιες παραδόσεις, εντυπωσιακά κουτιά βάπτισης, λαμπάδες και μαρτυρικά, διακοσμήσεις για την εκκλησία, τη δεξίωση, το σπίτι του γαμπρού και της νύφης για τη «μεγάλη μέρα».


 
Και όλα αυτά φυσικά σε οικονομικά πακέτα, κατ’ απαίτηση των καιρών, με τη μοναδική αισθητική της κ. Φωτεινής Πασχαλίδου που υπόσχεται να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα, ακόμη και για όσους βρίσκονται μακριά, καθώς αναλαμβάνει γάμους και βαπτίσεις τόσο σε Κομοτηνή, Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Θάσο και Δράμα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα με ειδικές αποστολές ειδών γάμου και βάπτισης.
 
«Χίλιες και μία χάντρες» λοιπόν …για το πιο όμορφο και κυρίως μοναδικό ξεκίνημα της κοινής σας πορείας…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.