Ανοιξε και επισημως τις πορτες του το νεο καταστημα Δαμιανος Home

700τ.μ. στο κέντρο της πόλης γεμάτα ιδέες και λύσεις για το σπίτι των ονείρων σας

Το νέο πολυκατάστημα της αλυσίδας πλέον Δαμιανός Home εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 19 Δεκεμβρίου, στην πόλη μας.
 
Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα της οικογένειας Δαμιανού που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Νικολάου Ζωίδη 44 και Ηροδότου, άνοιξε και επισήμως τις πόρτες του, το Σάββατο για να υποδεχθεί τους λάτρεις του καλού επίπλου και της διακόσμησης, που ξέρουν πως εδώ και περίπου δέκα χρόνια, το πολυκατάστημα Δαμιανός Home αποτελεί σίγουρη στάση για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης για το σπίτι.
 
700 περίπου τετραγωνικά ή αλλιώς τρεις ολόκληροι όροφοι γεμάτοι με τις καλύτερες προτάσεις σε έπιπλα, διακοσμητικά και είδη οικιακής χρήσης σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε για να διαμορφώσετε, μαζί με τις προτάσεις των ειδικών, το σπίτι των ονείρων σας.
 
Μεταξύ αυτών σε αποκλειστικότητα στο νομό Ροδόπης τα έπιπλα της ελληνικής εταιρείας Fylliana, που διατίθενται σε ειδικές τιμές που εξασφάλισε η οικογένεια Δαμιανού για όλους εμάς, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής για οικονομικές πλην όμως ποιοτικές επιλογές.
 
Στόχος άλλωστε της οικογένειας Δαμιανού, στη δεκάχρονη πορεία τους στον χώρο των ειδών σπιτιού, η διαμόρφωση μίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, η οποία αντέχει και εξελίσσεται στο πέρασμα των χρόνων.
 
Όπως τόνισε ο κ. Νίκος Δαμιανός, μιλώντας στον «ΠτΘ», «πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και για το να προσφέρουμε όσα παραπάνω μπορούμε έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον κόσμο και αυτός να μας βοηθήσει αντίστοιχα, γιατί σε αυτούς τους καιρούς μόνο αν υπάρχει συνεργασία και αλληλοβοήθεια θα μπορέσουμε να αντέξουμε και αυτό πρέπει πλέον να μας γίνει βίωμα».
 
Στη λαμπρή τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε το «παρών» έδωσε πλήθος φίλων της οικογένειας και του καταστήματος, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή αρχή στο νέο αυτό εγχείρημα της οικογένειας, δράττοντας την ευκαιρία να πάρουν πρώτοι μία γεύση από τα νέα προϊόντα που φιλοξενούνται στο χώρο, ιδέες για τα δικά τους σπίτια αλλά και να κάνουν τα απαραίτητα χριστουγεννιάτικα ψώνια για φίλους και γνωστούς που εκτιμούν το καλό γούστο!
 
Εμείς να ευχηθούμε στον Νίκο, στον Απόστολο, στο σύνολο της οικογένειας Δαμιανού αλλά και της «οικογένειας» του πολυκαταστήματος Δαμιανός Home καλές δουλειές, με πίστη πάντα στο ωραίο και στο ποιοτικό!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.