Ακουστικα Κεντρα Κασαπογλου: Η λυση στην βαρηκοια εδω και 36 χρονια

Η δεύτερη γενιά στελεχών συνεχίζει το όραμα του ιδρυτή του Αγησίλαου Κασάπογλου, επενδύοντας στην ποιότητα και την τεχνολογία

Τις δύο άκρες της Ελλάδας, την Κρήτη αλλά και την Θράκη, καταφέρνει να «ενώνει» η εταιρεία «Κασάπογλου Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος», υπηρετώντας, συνεχίζοντας και αναπτύσσοντας το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας κ.Αγησίλαου Κασάπογλου, που δεν είναι άλλο από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Είναι άλλωστε γνωστό, και η παγκόσμια ιατρική κοινότητα έχει προειδοποιήσει πολλάκις τα τελευταία χρόνια, για τα ολοένα και αυξανόμενα περιστατικά εμφάνισης μικρότερων ή μεγαλύτερων προβλημάτων ακοής, ποικίλης αιτιολογίας, μεταξύ των οποίων και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, επισημαίνοντας την ανάγκη υιοθέτησης πολιτικών ενημέρωσης, πρόληψης, διάγνωσης και αποκατάστασης για τη βαρηκοΐα ακόμα και από τα ίδια τα κράτη.

Σήμερα, υπό την διαχείριση της δεύτερης γενιάς ιδιοκτητών της, των κ.κ. Μαρίας, Κατερίνας και Ανέστη Κασάπογλου, η εταιρεία αριθμεί ιδιόκτητα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και στην Κομοτηνή, στην πλατεία Ειρήνης, η λειτουργία του συνόλου των οποίων διέπεται από την ίδια φιλοσοφία, ήτοι την προσφορά της καταλληλότερης και αποτελεσματικότερης λύσης σε προβλήματα ακοής εξατομικευμένα, ανάλογα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του κάθε ενδιαφερόμενου.

Μέσα από την λειτουργία πρότυπων κέντρων εφαρμογής βαρηκοΐας, σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν ένα σύγχρονο και φιλικό προς τους πολίτες περιβάλλον και με εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό, που μέσα και από τη συνεχή εκπαίδευσή τους, προτείνουν με υπευθυνότητα τις πλέον κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα ακοής. Λύσεις που, όπως εξήγησε  μιλώντας στον «ΠτΘ» ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας κ.Μπάμπης Γαϊτανίδης, «απαντούν» σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες αλλά και δεδομένα, και κυρίως εγγυόνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε πέραν των δύπ υπερσύγχρονων εργαστηρίων κατασκευής, συντήρησης και επισκευής ακουστικών βοηθημάτων, σε Ηράκλειο Κρήτης και Θεσσαλονίκη  αποτελεί και αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο της κορυφαίας Δανέζικης εταιρείας κατασκευής ακουστικών βοηθημάτων “Resound” που μετρά παρουσία σε περισσότερες των 80 χωρών.

50 καταστήματα από άκρη σε άκρη της Ελλάδας

Η εταιρεία αποτελεί μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων του Αγησιλάου Κασάπογλου, ο οποίος ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριοποίηση το 1987 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Όπως έκανε γνωστό ο κ.Γαϊτανίδης, οι ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες από πλευράς των πολιτών, καθώς όπως επεσήμανε τα προβλήματα ακοής δεν γνωρίζουν ηλικία, αλλά και η «επιμονή» των στελεχών της στην κατασκευή βοηθημάτων που απαντούν στα ζητούμενα κάθε εποχής, πάντα σε όρους ποιότητας, οδήγησαν πολύ γρήγορα στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της σε όλη την Κρήτη και σήμερα σε όλη την Ελλάδα, μετρώντας 50 καταστήματα αλλά και συνεργασίες.

Δωρεάν αξιολόγηση ακοής αλλά και εξυπηρέτηση κατ’ οίκον

Πέραν ωστόσο των σημείων εξυπηρέτησης, η εταιρεία καινοτόμησε προσφέροντας και την δυνατότητα της κατ’ οίκον εξυπηρέτησης, υπηρεσία που καλύπτει όλους όσους αδυνατούν να επισκεφθούν τα προαναφερθέντα σημεία εξυπηρέτησης. Δυνατότητα που βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην Θράκη.

Μια υπηρεσία που, όπως τόνισε ο κ.Γαϊτανίδης, προσφέρεται εντελώς δωρεάν, κατόπιν επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου ή της ενδιαφερόμενης με τα τηλέφωνα της εταιρείας ή τα κατά τόπους καταστήματα, όπως αντίστοιχα προσφέρεται και ο πλήρης αξιολόγηση της ακοής, χωρίς καμία υποχρέωσή σας, από τους εξειδικευμένους συμβούλους της εταιρείας.

Η εμπιστοσύνη αλλά και η εξυπηρέτηση των πελατών της σε όρους ποιότητας, είναι τα στοιχεία αυτά που, σύμφωνα με τον ίδιο, οδηγούν στην ολοένα και μεγαλύτερη εξέλιξή της. Άλλωστε για τα στελέχη της εταιρείας η αντιμετώπιση της βαρηκοΐας σχετίζεται άμεσα με την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και την αντιμετώπιση των πολλαπλών ψυχοκοινωνικών επιπτώσεων που μπορεί αυτή να έχει στις ζωές των παθόντων.

Μια εμπιστοσύνη πάνω στη συνέχιση της οποίας βασίζεται και ο βασικός στόχος της εταιρείας, όπως τον περιέγραψε ο ίδιος, που δεν είναι άλλος από την κάλυψη του κάθε γωνίας της Ελλάδας, είτε με ιδιόκτητα καταστήματα είτε με συνεργασίες, ώστε «να αποτελέσουμε τη λύση στη βαρηκοΐα για όλους».

Η βαρηκοΐα δεν γνωρίζει ηλικία

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην απάλειψη του «στίγματος» με το οποίο συνεπαγόταν τα προηγούμενα χρόνια η χρήση ακουστικού βαρηκοΐας, η οποία για μια μεγάλη πλειοψηφία πολιτών συνδεόταν με το γήρας.

Ένα «στίγμα» που πλέον έχει καταπολεμηθεί τόσο από τα επίσημα στατιστικά δεδομένα που δείχνουν ότι ο αριθμός των βαρήκοων στις «μικρότερες» ηλικίες αυξάνεται, αλλά και από τις εξελίξεις της τεχνολογίας, που θέλουν τα ακουστικά βοηθήματα και πιο μικρά, αποτελεσματικά αλλά και πιο εύκολα στην χρήση και την εφαρμογή τους.

Άλλωστε όπως επεσήμανε ο ίδιος πλέον τα νέα μοντέλα προσφέρουν ακόμα και την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης ακόμα και με κινητά τηλέφωνα αλλά και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές που διευκολύνουν έτι περαιτέρω την καθημερινότητα των χρηστών.

Κλείνοντας ο ίδιος θέλησε να κάνει ειδική μνεία στην ομάδα των συνεργατών του, χαρακτηρίζοντάς τους ως τον πολυτιμότερο «κρίκο» της όλης λειτουργίας της επιχείρησης, ευχαριστώντας και από το βήμα αυτό για την καθημερινή τους συνεισφορά στην συνέχεια και την ανάπτυξη του οράματος του ιδρυτή της.

Info:

Ακουστικά Κέντρα Κασάπογλου

Πλατεία Ειρήνης

2531020081

www.akoustikakentra.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.