Αιτησεις για 46 θεσεις στην Τραπεζα της Ελλαδος

Άρχισε την Τρίτη 1η Ιουλίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις 43 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού και τις τρεις θέσεις μεταφραστών που έχουν προκηρυχθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος. Πρόκειται για δύο διαφορετικές προκηρύξεις, σύμφωνα με τις οποίες στο Κεντρικό Κατάστημα της Τραπέζης θα τοποθετηθούν 43 ειδικοί επιστήμονες και τρεις μεταφραστές.

Σύμφωνα με την προκήρυξη 1/2008, η Τράπεζα για τις ανάγκες του Κεντρικού Καταστήματος θα προσλάβει με διαγωνισμό ειδικό επιστημονικό προσωπικό με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε ένα τουλάχιστον από τα εξής γνωστικά αντικείμενα:

1. Λογιστικής, 2. Λογιστικής- Ελεγκτικής, 3. Χρηματοοικονομικής, 4. Στατιστικής, 5. Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων, 6. Πληροφορικής. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ισότιμο Πτυχίο Πανεπιστημίου του εξωτερικού, να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα και να έχουν άριστη γνώση χειρισμού ΜS Οffice. Επιθυμητή η επαγγελματική εμπειρία στο εργασιακό αντικείμενο της θέσης. Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν άνεση στην προφορική και γραπτή επικοινωνία, αναλυτική σκέψη, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, συνεργάσιμη συμπεριφορά και υπευθυνότητα.

Με διαγωνισμό θα επιλεγούν και οι τρεις μεταφραστές, επιμελητές κειμένων κυρίως οικονομικού περιεχομένου, σύμφωνα με την προκήρυξη 2/2008. Για τις θέσεις απαιτείται μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή πτυχίο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής των Σχολών Μεταφραστών, Φιλοσοφικής, Οικονομικής και Νομικής, άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας και εμπειρία τριών ετών στη μετάφραση και επιμέλεια κειμένων κυρίως οικονομικού περιεχομένου. Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν άνεση στην προφορική και γραπτή επικοινωνία, αναλυτική σκέψη, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, συνεργάσιμη συμπεριφορά και υπευθυνότητα, καθώς και άριστη γνώση στον χειρισμό Η/Υ (κυρίως Word).

Η επιλογή των υποψηφίων θα κριθεί από τη γραπτή και την προφορική εξέταση στην οποία θα υποβληθούν. Η Αίτηση- Δήλωση Συμμετοχής υποβάλλεται μόνο ταχυδρομικώς, σε φάκελο με την ένδειξη «Προκήρυξη 2/ 2008» ή «Προκήρυξη 2/2008», στη διεύθυνση: Τράπεζα της Ελλάδος, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (Γραφείο 241, 2ος όροφος), Ελ. Βενιζέλου 21, Τ.Κ. 102 50 Αθήνα.

Πληροφορίες στα τηλ. 210-320.2066, 210-320.2074 και 210-320.3895.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.