Αιτησεις για 146 θεσεις διοικητικων στα νοσοκομεια

Προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Υγείας οι θέσεις 146 διοικητικών και αναπληρωτών για τα δημόσια νοσοκομεία. Η σχετική πρόσκληση αναρτήθηκε χθες στο «Διαύγεια», με καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων τη 19η Ιανουαρίου 2016 (3 μ.μ.). Το απαραίτητο προσόν που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι είναι (όπως και στις προηγούμενες προκηρύξεις) το πτυχίο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ, ενώ το όριο ηλικίας είναι τα 65 έτη. Τα προσόντα που θα συνεκτιμηθούν είναι τα παρακάτω:

• Διδακτορικός τίτλος σπουδών συναφής με τις υπηρεσίες Υγείας, τη διοίκηση ή τα οικονομικά. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σχετικός με τη διοίκηση, οικονομία και πληροφορική μονάδων Υγείας ή άλλος συναφής τίτλος σπουδών στη διοίκηση και τα οικονομικά.
• Τίτλος σπουδών στο εξωτερικό σε συναφές αντικείμενο με τη διοίκηση νοσοκομείων ή επαγγελματικό έργο σε υπηρεσίες υγείας σε χώρες του εξωτερικού.
• Εκπαιδευτικό έργο που αναγνωρίζεται σε ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ σχετικό με τις υπηρεσίες Υγείας, τη διοίκηση ή τα οικονομικά ή διεθνείς δημοσιεύσεις σε αναγνωρισμένα περιοδικά για τις υπηρεσίες Υγείας.
• Τουλάχιστον καλή γνώση της αγγλικής ή άλλης επίσημης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποδεικνύεται από σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού ή σχετικό πιστοποιητικό επάρκειας, τουλάχιστον επιπέδου Β2.
• Θα εκτιμηθούν, επίσης, προϋπηρεσία σε θέση ευθύνης στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, επαγγελματική διαδρομή και τυχόν συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες. Η προσωπικότητα και οι δεξιότητες θα εκτιμηθούν με προφορική συνέντευξη και τη δοκιμασία της αυτοαξιολόγησης.
• Στα υπέρ των υποψηφίων θα είναι το κοινωνικό έργο, το οποίο αποδεικνύεται από τη συμμετοχή τους σε εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.