4 προσληψεις για το προγραμμα «Ξενιος Ζευς, Δομη Σιτισης» στο Δημο Αλεξανδρουπολης

Μέχρι τις 30 Μαρτίου οι αιτήσεις

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων για την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος Πράξης «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ  ΔΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» ανακοίνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής ανά ειδικότητα θέσεις:
 

Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό Ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης 1
ΔΕ Διοικητικό Προσωπικό Ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης 1
ΔΕ Μάγειρας Ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης 1
ΥΕ Βοηθός Μάγειρα Ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης 1

 
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την ανακοίνωση και το «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) για τις συγχρηματοδοτούμενες δράσεις “Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών”» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Προσκόμιση τίτλων, Πιστοποιητικών και βεβαιώσεων» του Κεφαλαίου ΙΙ του Παραρτήματος.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά, στη διεύθυνση: Ταχυδρομική Θυρίδα 18762, ΤΚ 11603 Ταχυδρομείο Ηλία Ηλιού (απευθύνοντάς την στην ΑμΚΕ «Ξένιος Ζευς» τηλ. επικοινωνίας: 210-9022010 εσωτ. 2, ημέρες Τετάρτη με Παρασκευή 10:00 έως 12:00, κ. Γαμπιέρη – κ. Αγγινάρης). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία άφιξης του φακέλου στη θυρίδα. Μετά το πέρας των 15 ημερών οι αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.
 
H προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Μαρτίου 2017.
 
Info
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο φορέα στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στην ιστοσελίδα του φορέα (www.xenioszeus.org.gr)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.