27 προσληψεις για τη δακοκτονια στη Θασο

Ανακοίνωση για την πρόσληψη συνολικού αριθμού 27 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια και έως της εγκεκριμένης διάθεσης πίστωσης ) στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας   Καβάλας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς εξέδωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ.
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής ανά ειδικότητα θέσεις:
 

Δήμος Δημοτικές και τοπικές κοινότητες Αριθμός κατά ειδικότητα
Παγιδοθέτες εργάτες αποθήκης Ψεκαστές κτλ
Θάσος Παναγιά-Ποταμιά 1 3
Θάσος 3
Ραχώνι 2 3
Πρίνος 1 5
Σωτήρος 1
Καλλιράχη 5
Λιμενάρια 1
Θεολόγος 1 1

 
 

Τα δικαιολογητικά 

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν:
 
1. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
2. Υπεύθυνη Δήλωση, υπόδειγμα θα δίνεται από την υπηρεσία μας στην οποία θα δηλώνονται διάφορα προσωπικά και ασφαλιστικά στοιχεία.
3. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο Δήμο ή Κοινότητα.
4. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.
5. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας είναι: Βεβαίωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας.
6. Βεβαίωση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.
7. Οι αρχιεργάτες υποχρεούνται να κατέχουν πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων βάσει του αρ. 19 ν.4036/2012 ΦΕΚ.(Α'8). Στην περίπτωση που υπάρχει αδυναμία προσκόμισης του σχετικού Πιστοποιητικού λόγω μη υπαιτιότητας του εξετασθέντα, ο ενδιαφερόμενος δύναται να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι θα προσκομίσει το πιστοποιητικό με την έκδοσή του. Στην περίπτωση μη απόκτησης του απαιτούμενου για τη θέση Πιστοποιητικού, ο συμμετέχων αποκλείεται ή απολύεται αν έχει ήδη προσληφθεί και αντικαθίσταται από τον επόμενο στη σειρά κατάταξης που το διαθέτει. 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 20 Διοικητήριο τ.κ.65110 Καβάλα, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ή στο γραφείο Αγροτικής Οικονομίας (πρώην ΓΓΑ Θάσου) στο Λιμένα (τηλ. επικοινωνίας: 25930 22850).

Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την ανακοίνωση στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:  https://diavgeia.gov.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.