190 πτυχιουχους προσλαμβανει το υπουργειο Παιδειας

Στην πρόσληψη 190 μόνιμων πτυχιούχων υπαλλήλων προχωρεί το υπουργείο Παιδείας και ήδη η συγκεκριμένη προκήρυξη δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 342/18-12-2002).

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και να έχουν γεννηθεί έως και το 1982. Οι θέσεις αφορούν αρκετούς κλάδους και ειδικότητες και κατανέμονται σε διάφορους φορείς που εποπτεύονται από το υπουργείο Παιδείας καθώς και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και ο Έβρος και η Καβάλα.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με κριτήρια που ίσχυαν πριν την εφαρμογή του Ν. 3051/2002 (20 Δεκεμβρίου) δηλαδή σημαντικό κριτήριο θα αποτελεί ο βαθμός του βασικού τίτλου σπουδών.

Για όλες τις θέσεις τίθεται ως πρόσθετο αλλά όχι υποχρεωτικό προσόν η γνώση της ξένης γλώσσας και του χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4 στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ – Προκήρυξη 39/24Κ/2002 Ταχυδρομική Θυρίδα: 13666 Ταχυδρομικό Γραφείο Συντάγματος Αθήνα: Τ.Κ. 10310.

•Οι θέσεις στον Έβρο

Δύο θέσεις πτυχιούχων, μία πανεπιστημιακής και μία τεχνολογικής εκπαίδευσης, ανοίγουν στο νομό Έβρου με την εν λόγω προκήρυξη. Πρόκειται για μία θέση βιβλιοθηκονόμου ΠΕ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και για μία θέση διοικητικού – λογιστικού ΤΕ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης επίσης.

•Δύο θέσεις ΤΕ στην Καβάλα

Και οι δύο προσλήψεις σε θέσεις που προκηρύχτηκαν στο νομό Καβάλας αφορούν πτυχιούχους τεχνολογικής εκπαίδευσης. Πρόκειται για την ειδικότητα βιβλιοθηκονομίας στο ΤΕΙ Καβάλας και για μία θέση διοικητικού – λογιστικού στο ΤΕΙ Καβάλας επίσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.