16 επιστημονες Πληροφορικης «ψαχνει» η Τραπεζα της Ελλαδος

Μέχρι 13 Ιουνίου οι αιτήσεις

Δεκαέξι επιστήμονες Πληροφορικής θα προσλάβει η Τράπεζα της Ελλάδος, για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του κεντρικού της καταστήματος. Το ειδικό επιστημονικό προσωπικό στον τομέα της Πληροφορικής θα καταλάβει μόνιμες θέσεις, παρότι αρχικά όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν δοκιμαστικά για χρονική περίοδο δύο ετών μετά τη λήξη της οποίας, και εφόσον η υπηρεσία τους κριθεί ευδόκιμη, θα ενταχθούν με σύμβαση αορίστου χρόνου. 

Τα προσόντα και η διαδικασία επιλογής

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως:
• Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Πληροφορικής
• Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
• Ασφαλισμένη εργασιακή προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών μετά την απόκτηση του συναφούς μεταπτυχιακού τίτλου, επιθυμητή δε συνολική εργασιακή προϋπηρεσία μέχρι δέκα έτη.
• Άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Η επιλογή των επικρατέστερων υποψηφίων θα γίνει από την τράπεζα, συνεπικουρούμενη από την εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και στελέχωσης «Egon Zehnder».
 
Μετά τον έλεγχο, οι υποψήφιοι που έχουν προσκομίσει πλήρη δικαιολογητικά θα κληθούν σε συνέντευξη από επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία θα αξιολογήσει την κατάρτιση, τις ικανότητες και τα τυχόν πρόσθετα προσόντα, την εργασιακή προϋπηρεσία, τη δυνατότητα πρόσφορης παροχής υπηρεσιών, προς την τράπεζα σε συνδυασμό με την προσδοκώμενη διάρκεια της εργασιακής σχέσης, καθώς και τη συνολική εικόνα και προσωπικότητα των υπηψηφίων.
Εν όψει της πρόσληψης, η τράπεζα μπορεί να ζητήσει από τους επιτυχόντες υποψηφίους την προσκόμιση πρόσθετων δικαιολογητικών και να ελέγξει με ιατρούς της επιλογής της την κατάσταση της υγείας τους. 

Υποβολή αιτήσεων

Αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος (http://www.bankofgreece.gr) όπου είναι διαθέσιμη και η αναλυτική προκήρυξη. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτησή τους, επισυνάπτοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στην ελληνική και αγγλική γλώσσα).
Όσοι επιλεγούν για πρόσληψη από την τράπεζα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
• Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
• Πρόσφατο (εκδόσεως μέχρι προ τριών μηνών) Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι και φυγόδικοι.
• Πρόσφατο (εκδόσεως μέχρι προ τριών μηνών) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου της περιφέρειας του τόπου γέννησής τους.
• Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ (για τους Έλληνες άνδρες), ή πιστοποιητικό ότι δεν υπέχουν υποχρέωση στράτευσης ή ότι έχουν νόμιμα απαλλαγεί.
• Υπεύθυνη δήλωση που θα επιτρέπει στην τράπεζα να προβεί σε έρευνα των προσωπικών τους στοιχείων.
 
Info
Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210-3202092, 210-3202069 και 210-3202133.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.