Το σηριαλ συνεχιζεται

Το σήριαλ με την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία συνεχίζεται με τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα χρηματοδοτηθεί να αλλάζουν συνεχώς. Έτσι «η άμεση παροχή χρηματοδότησης ποσού 14 εκατ. ευρώ προς την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία θα εκταμιευθεί σταδιακά εντός της εβδομάδας, ενώ η δεύτερη φάση της χρηματοδότησης με το ποσό των 11 εκατ. ευρώ, θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

«Παράλληλα ζητήθηκε να προσκομισθεί επικαιροποιημένο το επιχειρησιακό σχέδιο της Εταιρείας, το οποίο εφόσον κριθεί βιώσιμο, θα παρασχεθεί η επιπλέον ρευστότητα που απαιτείται για την υλοποίησή του και την μακροπρόθεσμη διασφάλιση λειτουργίας της εταιρίας» προσθέτει η ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ «το σύνολο σχεδόν των υποχρεώσεων της εταιρίας εξακολουθεί να παραμένει ληξιπρόθεσμο, επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η χρηματοδότηση, όπως αναφέρεται παραπάνω, καθώς και η συνολική χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση όπως θα προκύψει από το επικαιροποιημένο επιχειρησιακό σχέδιο» καταλήγει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.