Τιμησε το Δημαρχο Κομοτηνης

Για την αμέριστη στήριξη και τη συμπαράστασή του στο έργο του Σωματείου, αλλά και γενικότερα στον εθελοντισμό, τίμησε χθες τον δήμαρχο Κομοτηνής κ. Τάσο Βαβατσικλή το Δ.Σ. του Σωματείου «Εθελοντές Αιμοδότες Ροδόπης», ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση του Σωματείου, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια προσφοράς και δράσης των Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης στην τοπική κοινωνία, όπου τιμήθηκαν για τη σημαντική προσφορά τους στην Εθελοντική Αιμοδοσία και ιδιαίτερα στο Σωματείο τους ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, καθώς και οι μέχρι τώρα διατελέσαντες δήμαρχοι Κομοτηναίων.

Στο γραφείο του επισκέφθηκαν τον δήμαρχο κ. Βαβατσικλή το Δ.Σ. του Σωματείου «Εθελοντές Αιμοδότες Ροδόπης» για να τον τιμήσει για τη στήριξη που πρόσφερε στο Σωματείο αλλά και γενικότερα στον εθελοντισμό.

Αναφερόμενος στη χθεσινή επίσκεψη, ο πρόεδρος του Σωματείου «Εθελοντές Αιμοδότες Ροδόπης» κ. Γιώργος Κεπελής δήλωσε: «Η επίσκεψη σήμερα αφορά στα 25 χρόνια προσφοράς και δράσης των Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης στην τοπική μας κοινωνία. Θέλαμε ιδιαίτερα να τιμήσουμε το δήμαρχό μας, το δήμο Κομοτηνής, που είναι αρωγός πάντα σε όλες μας τις προσπάθειες και θέλουμε να πούμε στον κόσμο της Κομοτηνής, στους συνανθρώπους μας ότι τέτοια τοπική αυτοδιοίκηση θα ζήλευε όλη η Ελλάδα.

Η Τοπική αυτοδιοίκηση, ο δήμος Κομοτηνής στα 25 χρόνια δράσης του Συλλόγου είναι συμπαραστάτες μας, μας έχει παραχωρήσει ένα θαυμάσιο γραφείο και θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, αυτή τη δράση μας. Είμαστε στη διάθεση όχι μόνο του δήμου Κομοτηνής.

Πιστεύω ότι θα κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα απ’ αυτά που κάναμε».

Ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Τάσος Βαβατσικλής, με τη σειρά του, είπε:

«Η τιμή που μ’ έκανε σήμερα ο Σύλλογος «Εθελοντές Αιμοδότες Ροδόπης» αντανακλά σ’ όλο το δημοτικό συμβούλιο γιατί χωρίς τη συμπαράστασή του και τη συναίνεσή του η δημοτική αρχή τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε να κάνει. Αλλά και κατ’ επέκταση αντανακλά σε όλους τους δημότες που έχουν ευαισθησία και διακρίνει και το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες της πόλης μας», ενώ τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την τιμή που του έκαναν υποσχόμενος ότι «το δημοτικό συμβούλιο κι εγώ προσωπικά αλλά και όλος ο δήμος Κομοτηνής θα σταθεί αλληλέγγυος στο άριστο έργο που εκτελούν».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.