Τα τραγουδια της Αρλετα

Ο καιρός δεν επέτρεψε στο κοινό της Κομοτηνής ν’ απολαύσει το βράδυ της Δευτέρας μία ξεχωριστή βραδιά με τραγούδια της Αρλέτα σε υπαίθριο χώρο. Η ΔΕΠΑΚ επέλεξε τη γνωστή τραγουδίστρια για να δώσει μια νότα ρομαντική στο ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου, λαμβάνοντας υπόψιν και την ανταπόκριση που είχε η εμφάνισή της στην Πολιτιστική Κίνηση. Το Τουριστικό Περίπτερο της Νυμφαίας φιλοξένησε την εκδήλωση στον κλειστό χώρο, γεγονός που δεν εμπόδισε τους θαμώνες να σιγοτραγουδήσουν για τον έρωτα.

Η Αρλέτα σχολίαζε, όπως συνήθως κάνει στις εμφανίσεις της, τα τραγούδια που θ’ ακολουθούσαν σε συνδυασμό με την επικαιρότητα. Μίλησε για τη δική της τελετή έναρξης και λήξης λίγο πριν αρχίσει το πρόγραμμα. Γνώριμη του δημάρχου Τάσου Βαβατσικλή, ο οποίος την είχε προσκαλέσει την περίοδο ’91- ’92 ως αντιδήμαρχος Πολιτιστικών, του αφιέρωσε ένα τραγούδι του Χατζηδάκη, «Το πέτρινο χαμόγελό της» και το «Μια φορά θυμάμαι μ’ αγαπούσες».

Από το πρόγραμμα δε θα μπορούσε ν’ απουσιάσει το «Τραγούδι της δραχμής» και το «Ζητάτε να σας πω» με την ανάλογη ιστορία που το συνοδεύει. Οι ιστορίες από τη μάντρα του Αττίκ ξεδιπλώθηκαν για μια ακόμη φορά με τη διήγηση της τραγουδοποιού, που αφηγήθηκε και το «Είδα μάτια».

Μ.Α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.