Συνεχιζονται οι αστυνομικες επιχειρησεις στην περιφερεια ΑΜ-Θ

Γνωρίζεται ότι κατά το χρονικό διάστημα 18-8-2003 έως 24-8-2003 πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες μας σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ στα πλαίσια της δράσης για την πάταξη και μείωση της εγκληματικότητας και ιδιαίτερα για την παράνομη διακίνηση και εργασία αλλοδαπών γυναικών, παράνομη διενέργεια τυχηρών παιγνίων, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλων καθώς και για την παράνομη είσοδο και παραμονή αλλοδαπών στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν συνολικά 642 καταστήματα, όπου βεβαιώθηκαν 3 παραβάσεις σε βάρος του απασχολούμενου προσωπικού για παραβίαση του υγειονομικού κανονισμού (93) παραβάσεις σε βάρος των ιδιοκτητών των καταστημάτων για ηχορύπανση και διάφορες ελλείψεις σ΄ αυτά όσον αφορά τις άδειες λειτουργίας τους.

Επίσης, προσήχθησαν στα αστυνομικά καταστήματα 281 άτομα από τα οποία συνελήφθησαν 25 για παραβάσεις του νόμου «περί ναρκωτικών» και κατασχέθηκαν 9,10 γραμμάρια όπιο, 8 τεμάχια χαρτιού με LSD και 57 ναρκωτικά χάπια ενώ 40 άτομα συνελήφθησαν γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις. Ακόμη συνελήφθησαν 179 αλλοδαποί λαθρομετανάστες για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Οι Αστυνομικές Επιχειρήσεις θα συνεχισθούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.