Συλληψη δυο ατομων για πλαστογραφια
Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 25 και 28 ετών, για πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, οι δύο δράστες, επέδειξαν σε αυτούς δύο πλαστά Δελτία Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σύλληψη 29χρονου διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης για ναρκωτικά
Συνελήφθη στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για ναρκωτικά.
Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για οφειλές προς το Δημόσιο
Συνελήφθησαν από υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 65, 56, 51 και 44 ετών, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.
Αναλυτικότερα:
•Συνελήφθη, στην Ορεστιάδα, 65χρονος ημεδαπός, πρόεδρος πρώην κατασκευαστικής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 1.749.769,96 ευρώ.
•Συνελήφθη, το μεσημέρι, στην Καβάλα, 56χρονος ημεδαπός, διαχειριστής πρώην καταστήματος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 159.200,57 ευρώ.
•Συνελήφθη, στην Αλεξανδρούπολη, 51χρονος ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης, για μη απόδοση Φ.Π.Α., ύψους 107.373,9 ευρώ.
•Συνελήφθη, σε χωριό της Ξάνθης, 44χρονος ημεδαπός, μέτοχος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 71.406,02 ευρώ.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
