Συλληψεις για λαθραια εισαγωγη στην Ξανθη

Τις πρωινές ώρες της 23.09.2010 στη Χρυσούπολη Καβάλας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, ένας 20χρονος αλλοδαπός πολίτης Ιράκ, στερούμενος νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής χώρα μας ο οποίος κατελήφθη να μεταφέρει, ως οδηγός ΙΧΕ οχήματος, το οποίο είχε κλαπεί την 17.09.2010 από περιοχή της Αττικής, έξι αλλοδαπούς πολίτες Παλαιστίνης στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας. Ο ανωτέρω οδηγός δεν ακινητοποίησε το όχημά του σε συνεχή σήματα (ηχητικά και φωτεινά) των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς αποτέλεσμα. Επιπλέον είναι κάτοχος δελτίου αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού το οποίο φέρει σοβαρά ίχνη πλαστότητας, το οποίο χρησιμοποιούσε επιδεικνύοντας το στις Αρχές με πρόθεση να εξασφαλίζει το απρόσκοπτο των μετακινήσεών του στο εσωτερικό της χώρας μας. Κατασχέθηκε και θα αποδοθεί σε παθούσα ιδιοκτήτρια το όχημα μεταφοράς των λαθρομεταναστών και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σύλληψη για λαθραία εισαγωγή στην Κομοτηνή

Συνελήφθησαν τις μεσημβρινές ώρες της 23-09, στην Εγνατία Οδό, στο 22ο χλμ. Κομοτηνής-Ξάνθης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, ένας 23χρονος ως οδηγός και ένας 28χρονος αλλοδαπός ως συνοδηγός, οι οποίοι επιβαίνοντες σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας επτά αλλοδαπούς, που είχαν εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο. Ο ανωτέρω οδηγός δεν είχε συμμορφωθεί σε σήμα στάσης Αστυνομικού στην περιοχή του Δήμου Ιάσμου και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει ακολουθούμενος από περιπολικά της Υπηρεσίας μας . Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε. Επίσης συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες της 23-09, στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κομοτηνής, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.», επτά αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο. Τέλος συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της 23-09, στο 2ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής-Ξάνθης, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης ένας 35χρονος αλλοδαπός και ένας 24χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 35χρονου, κατελήφθησαν να μεταφέρουν, στο εσωτερικό της χώρας έναν 25χρονο αλλοδαπό, που είχε εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο και κατείχε παράνομα Υπηρεσιακό Σημείωμα της Υπηρεσίας μας που αφορούσε διαφορετικό άτομο. Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες, της 23-09-2010, σε οικισμό του Δήμου Μαρώνειας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 38χρονος ημεδαπός και ένας 46χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα σε νομότυπη αστυνομική έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 46χρονου και στην οικία του, βρέθηκαν στην κατοχή του δεκατέσσερις χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (365,6) γραμμαρίων ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της οικίας του διατηρούσε υδροπονική καλλιέργεια με έξι (6) φυτά υβριδίου κάνναβης (ύψους από 0,55 έως 1,1 μέτρων) τα οποία θέρμανε με ειδικό προβολέα. Επίσης στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν δύο (2) χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (10,1) γραμμαρίων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.