Συλληψεις διακινητων απο το Τμημα Συνοριακης Φυλαξης Ιασμου

Στις 3-09-2001 στις 00.15, στο 30ο χλμ. της Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης (Διασταύρωση Φαναρίου), συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, ο Δερμεντζής Χρήστος του Κωνσταντίνου, ετών 27, κάτοικος Ν. Καρυάς Χρυσούπολης Καβάλας, αυτοκινητιστής, γιατί με το ΚΒΗ-2146 Ι.Χ.Φ., αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της Δερμεντζή Χρυσούλας του Δημητρίου, κατοίκου Χρυσούπολης Καβάλας, κατελήφθη να μεταφέρει έναν αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας, τον οποίο παρέλαβε από την Αλεξανδρούπολη με σκοπό να τον μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας μας.

Ο Βούλγαρος εισήλθε λάθρα στη χώρα μας την 18-08-2001 μέσω της Ελληνοβουλγαρικής μεθορίου.

Το αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με τη δικογραφία που θα σχηματισθεί σε βάρος τους από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου που ενεργεί την προανάκριση.

Εξάλλου στις 1-9-2001 και ώρα 5.30 στο 30ο χλμ. της Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης (Διασταύρωση Φαναρίου), συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, οι Ιρακινής καταγωγής, Bawil Ayoub του Noyri, ετών 38, κάτοικος Σουηδίας, εργάτης, υπήκοοος Σουηδίας και ο Sabah Hunar του Farhad, ετών 37, κάτοικος Ολλανδίας, εργάτης, υπήκοος Ολλανδίας, γιατί με το NR-CU Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας το υαδελφού του πρώτου δράστη, κατελήφθησαν να μεταφέρουν πέντε (5) υπηκόους Ιράκ, επιμελώς κρυμμένους μέσα στο αυτοκίνητο, με σκοπό να τους μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας μας έναντι χρηματικής αμοιβής δυόμισι χιλιάδων δολαρίων (2.500) Η.Π.Α.

Το αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο και το ανωτέρω χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με τη δικογραφία που θα σχηματισθεί σε βάρος τους από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου που διενεργεί και την προανάκριση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.