Στοχος το φυσικο αεριο στην πολη μας

Μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα και με μεγάλη συμμετοχή των μελών πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Προσωπικού ΔΕΗ Κομοτηνής το Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας. Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε η βράβευση των 20 αριστούχων μαθητών – τεκνών των μελών και νεοεισαχθέντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε τρεις συνταξιοδοτηθέντες συναδέλφους.

«Πιστεύω ότι πρόκειται για έναν ικανό αριθμό των μαθητών και των φοιτητών που εισήχθησαν, όταν εμείς οι εργαζόμενοι είμαστε γύρω στους 60», δήλωσε ο Πρόεδρος Εργαζομένων στη ΔΕΗ κ. Γιώργος Ζηλούδης, όσον αφορά στον αριθμό των αριστούχων μαθητών που βραβεύθηκαν.

«Να έρθει η δεύτερη μονάδα φυσικού αερίου στην πόλη μας», είναι ο βασικός στόχος του συλλόγου, όπως τόνισε ο κ. Ζηλούδης. «Εάν το πετύχουμε αυτό, θα πούμε ότι βάλαμε κι εμείς ένα λιθαράκι να γίνει αυτή η δεύτερη μονάδα στην πόλη μας. Είναι μακροπρόθεσμος ο στόχος, αλλά πιστεύουμε ότι θα τον πετύχουμε». Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς ο σύλλογος κατάφερε να συγκεντρώσει κάποιους συλλόγους στη λέσχη του, σε μια συζήτηση για την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης, πραγματοποίησε και ενημερωτικές επισκέψεις σε διάφορα χωριά, με σκοπό να περάσουμε κάποια μηνύματα πάλι για την εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και για τον αγροτικό εξηλεκτρισμό.

Σιμπέλ Χατζή Αλή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.