Σεμιναριο για την αναισθητοποιηση και σφαγη των ζωων

Η Γενική Δ/νση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Γεωργίας, σε συνεργασία με το Eurogroup for Αnimal Welfare, την οργάνωση Humane Slaughter Association και την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία οργανώνει στη Θεσσαλονίκη 23-24/10/2001 εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «την αναισθητοποίηση και σφαγή των ζώων».

Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου θα καλυφθούν θέματα θεωρητικής – τεχνικής προσέγγισης των συνθηκών αναισθητοποίησης και σφαγής των ζώων καθώς και οι νομοθετικές πτυχές της Κοινοτικής και εθνικής νομοθεσίας.

Την δεύτερη ημέρα θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν μαζί με τους εκπαιδευτές πρακτική εξάσκηση στους προαναφερόμενους τομείς.

Το ιδιαίτερα σημαντικό αυτό σεμινάριο, αποτελεί συνέχεια ενός κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων που έχει οργανώσει το Υπουργείο Γεωργίας και πρόκειται να συνεχιστούν στο μέλλον, προκειμένου οι αρμόδιοι κτηνίατροι για την διασφάλιση της προστασίας και της ευζωίας των ζώων, να μπορούν να ανταποκριθούν με υψηλή επαγγελματική επάρκεια, στις συνεχώς αυξανόμενες σύγχρονες απαιτήσεις για την προστασία των ζώων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.