Προτεραιοτητα το φιλανθρωπικο εργο

Σε μια κοινή εκδήλωση έκοψαν την πρωτοχρονιάτική πίτα τους φέτος ο Χριστιανικός Σύλλογος Κομοτηνής «Η Ορθοδοξία» και το Γηροκομείο Κομοτηνής, παρουσία των μελών του Συλλόγου, των τροφίμων του Γηροκομείου, καθώς και των εκπροσώπων της εκκλησίας και των τοπικών αρχών.

Οι στόχοι που θέτει ο Σύλλογος «Η Ορθοδοξία» για το νέο χρόνο είναι να συμπαρασταθούν στο Γηροκομείο και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για τα μέλη του Συλλόγου αλλά και τους τροφίμους για εκδρομές, λατρευτικές συνάξεις και ψυχαγωγία.

«Κόβουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου «Η Ορθοδοξία» μαζί με την πίτα του Γηροκομείου. Οι στόχοι μας για το νέο χρόνο είναι να συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε στο Ίδρυμα, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για τα μέλη μας και για τους τροφίμους για λατρευτικές συνάξεις, για εκδρομές, για ψυχαγωγία και ακόμη έχουμε σαν στόχο να βοηθήσουμε και στην άνοδο του πνευματικού τους επιπέδου».

Κύριο μέλημα του Συλλόγου «Η Ορθοδοξία» είναι να παράγει φιλανθρωπικό έργο, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Ευθυμίου.

«Η φιλανθρωπία είναι το κύριο έργο του Συλλόγου, γι’ αυτό και καρπός αυτής της φιλανθρωπίας, η οποία είναι εκδήλωση και καρπός της αγάπης που δίδαξε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, είναι αυτό το Γηροκομείο. Και με τις προσφορές των κατοίκων της Κομοτηνής, αλλά και της κρατικής επιχορήγησης έχουμε ένα Ίδρυμα, για το οποίο είμαστε υπερήφανοι διότι προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.