Προγραμματα αθλησης Α.Ο.Δ.Σ. 2001

Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σώστου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του πρόκειται να υλοποιήσει από Νοέμβριο 2001- Ιούνιο 2002, τα εξής προγράμματα:

1.Πρόγραμμα εκφραστικής κίνησης για παιδιά


Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα 5-7 και 8-12 ετών. Χώρος υλοποίησης: κατάλληλα διαμορφωμένη κλειστή αίθουσα Δημοτικού Σχολείου Ασωμάτων. Θα διδάσκει πτυχιούχος καθηγήτρια κλασικού- μοντέρνου χώρου και παιδικού θεάτρου.

2.Προγράμματα εκμάθησης κολύμβήσης

Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα 7-9 και 10-12 ετών. Χώρος υλοποίησης Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο. Θα διδάσκει Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ειδικότητας Κολύμβηση.

3.Πρόγραμμα χιονοδρομίας – εκμάθηση σκι

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει τους Χειμερινούς μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο – Μάρτιο, Σάββατο και Κυριακή στο Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού Δράμας και θα διδάσκει Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ειδικότητας σκι.

4.Πρόγραμμα ορειβασίας

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει με νέους και νέες 17-50 ετών, με εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα σε βουνά του Νομού μας όπως επίσης με παραμονή σε ορειβατικά καταφύγια και ορειβασίες σε βουνά άλλων Νομών, με την συμμετοχή και καθοδήγηση πάντοτε εμπείρων ορειβατών του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής.

Ορειβασία στον Όλυμπο θα πραγματοποιηθεί στις 19.10.2001

Το ορειβατικό Τμήμα του Α.Ο.Δ.Σ. με σύνολο 20 ατόμων, πρόκειται να πραγματοποιήσει την 19η Οκτωβρίου 2001, ημέρα Παρασκευή, μετάβαση με διανυκτέρευση στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός», για ορειβασία στον Όλυμπο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.