Προεδρος του Διεθνους Εκθεσιακου Κεντρου Θρακης η Υβοννη Πεππα

Πρόεδρος του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θράκης εξελέγη ομόφωνα κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΕΚ, που έλαβε χώρα στην περιφέρεια παρουσία του γενικού γραμματέα Μιχάλη Αγγελόπουλου, η αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης, Υβόννη Πέππα.

Σε μία πρώτη δήλωσή της προς τον ΠτΘ η κ. Πέππα η οποία σημειωτέον για χρόνια βρίσκεται στο χώρο του εμπορίου και έχει παρακολουθήσει το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης από τα πρώτα του βήματα εφόσον συμμετείχε στο προηγούμενο Δ.Σ. τόνισε ότι «στόχος θα είναι να εμπλουτισθεί το εκθεσιακό ημερολόγιο, δηλαδή το ετήσιο πρόγραμμα των εκθέσεων, να δεσμευθούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για συνεργασία χωρίς αντιθέσεις μεταξύ μας, καθώς και ένα σχέδιο στρατηγικής συμμετοχής σε εκθέσεις, όπως επίσης και σε άλλες δράσεις που θα είναι προσαρμοσμένες στα αιτήματα του επαγγελματικού και καταναλωτικού κοινού.
Από την πλευρά μου, αυτό που θα προσπαθήσω και θα επιδιώξω και πιστεύω ότι θα το πετύχω θα είναι μία άμεση και συνεπής συνεργασία με όλα τα επιμελητήρια της περιφέρειας, ώστε να γίνει αντιληπτό ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Πρέπει να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα για τη συνολική ανάπτυξη της περιφέρειάς μας. Υπάρχει μία βάση που έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους της προηγούμενης διοίκησης, η οποία δούλεψε γι΄ αυτή. Υπάρχει ένα όραμα απ’ όλους μας το οποίο θα αναβαπτισθεί με την προσδοκία ότι παρά τις δυσκολίες θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Εγώ προσωπικά θα διαθέσω τις δυνάμεις μου, η πορεία μου είναι γνωστή σε όλους. Η ομόφωνη απόφαση επιλογής μου με δεσμεύει ακόμη περισσότερο».

Να σημειωθεί ότι αντιπρόεδρος είναι ο ξανθιώτης Αθανάσιος Κοντόλιας και συμμετέχει στο ΔΕΚ εκ μέρους της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας- Καβάλας- Ξάνθης. Τα λοιπά μέλη του ΔΕΚ θα οριστούν από τους εταίρους που είναι η ετέρα διευρυμένη και τα επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το ΔΣ του ΔΕΚ θα συγκροτηθεί σε σώμα μετά τον ορισμό των υπολοίπων μελών.

Επίτιμο μέλος του ΔΕΚ παραμένει ο πρώην πρόεδρος Χαράλαμπος Δαμιανίδης χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Μ.Α. – Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.