«Πολιτιστικο Καλοκαιρι – Ορφικα 2001»

Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης στα πλαίσια του θεσμού «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – ΟΡΦΙΚΑ 2001» διοργανώνει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο μια ξεχωριστή συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα.

1996-2001 πέντε χρόνια δισκογραφίας, τραγούδια με νόημα που η διαδρομή τους συνεχίζεται, δυνατά live που ο απόηχός τους λειτουργεί ακόμη. Πέντε χρόνια κατάκτησης μιας νέας ποιότητας.

Ο Γιάννης Κότσιρας παραμένει αναμφίβολα ο δημοφιλέστερος ερμηνευτής από τη νεώτερη γενιά στο χώρο του καλού τραγουδιού. Είναι ο μοναδικός ερμηνευτής – τα τελευταία χρόνια – που με τη δισκογραφία του μας τροφοδοτεί με τραγούδια ιδιαιτέρως αγαπητά τα οποία αντί να παλιώνουν και να λησμονούνται ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο. Ο νέος του δίσκος, («Είναι δική μας η ζωή μας») με δημιουργούς την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Άρη Δαβαράκη, έγινε χρυσός σχεδόν ταυτόχρονα με τη κυκλοφορία του.

Μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα μια νέα ιδιαίτερη παρουσία στα τραγούδια, η Ελένη Καπηλίδου. Κι ακόμη, μια μπάντα ξεχωριστών μουσικών που συμμετέχει στο πρόγραμμα από το πρώτο ως το τελευταίο τραγούδι με ακούραστη ζωντάνια: Ντίνος Γεωργούντζος στα πλήκτρα, Βασίλης Πιερρακέας στην ηλεκτρική κιθάρα, Βαγγέλης Καλαμάρας στα τύμπανα, Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, Γιώργος Τζανέτος στα κρουστά, Γεράσιμος Σιούρας στην ακουστική κιθάρα, Σταμάτης Πούπαλος στο βιολί, Γιάννης Πλαγιαννάκος στο μπάσο.

Τιμή εισιτηρίου: 4.000 δρχ.

Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της Δ.Ε.Π.Α.Κ. (Στ. Κυριακίδη 93) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα δισκοπωλεία CD CENTER (Πλ. Ειρήνης 12), AMIGOS (Πλ. Συντάγματος Κρητών 7-9) και στο κατάστημα μουσικών ειδών του Μπάμπη Σεργκενλίδη (Αγ. Γεωργίου 12).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.