Περιπτερα που ξεχωριζουν

Λιούρτας: 15.000 ξυλοεπιλογές

Περίπτερο, που ξεχωρίζει αυτό της βιοτεχνίας Λιούρτα, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να γνωρίσουν όλα τα είδη ξυλοκατασκευής. Ξυλεία, υλικά επιπλοποιίας, ειδικές κατασκευές, κιόσκια, κάγκελα, πατώματα, στοράκια, πατώματα, πάγκοι, νεροχύτες στις καλύτερες ποιότητες.

Γνωρίστε τα και θα σας συναρπάσουν!

Surfaces MAVRIDIS: Οι επιφανείς του είδους

Στο περίπτερο της Surfaces MAVRIDIS ο επισκέπτης μπορεί να βρει πλακίδια τοίχου και δαπέδου, είδη υγιεινής, μπάνιου. Από ξύλο, ατσάλι, γυαλί, δέρμα ή τεχνογρανίτη είναι τα εξαιρετικής και απαράμιλλης υψηλής ποιότητας είδη της εταιρείας Surfaces MAVRIDIS, τα οποία βέβαια μπορούν οι πελάτες να γνωρίσουν και στο κατάστημα της εταιρείας, επί της Λεωφόρου Ηρώων 36.

EX CON: Εξειδικευμένες λύσεις για υψηλές απαιτήσεις

Εξειδικευμένες λύσεις για υψηλές απαιτήσεις προσφέρει η εταιρεία EX CON των κ.κ. Χατζηδημητριάδη, Σιδηρά στο περίπτερο που έχει δημιουργήσει στο χώρο της έκθεσης, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του, να γνωρίσουν τις νέες κατασκευαστικές δυνατότητες θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, στεγανοποίησης, γυψοσανίδας, κεραμοσκεπών. Και φυσικά όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν και στο κατάστημα Μεραρχίας Σερρών 30.

Φαΐκ Πατσαμάν: Έπιπλα που ξεχωρίζουν

Τη δυνατότητα να επιλέξει ο επισκέπτης της έκθεσης τα έπιπλα που τον ενδιαφέρουν δίνει το περίπτερο του Φαΐκ Πατσαμάν. Την ίδια ευκαιρία βέβαια έχει ο ενδιαφερόμενος, και στην έκθεση στον Άρατο Κομοτηνής, όπου ο καθένας μπορεί να επιλέξει από τη μεγάλη συλλογή επίπλων εξαιρετικής ποιότητας και σχεδίων υφασμάτων.

Συνεταιρισμός Θερμοϋδραυλικών Θράκης “υδρώ”: Τεχνολογία – Ποιότητα – Αισθητική

Είδη υγιεινής, πλακίδια, είδη θέρμανσης, υδραυλικά είδη, είδη ψύξης –κλιματισμού μπορεί να θαυμάσει ο επισκέπτης στο περίπτερο του Συνεταιρισμού Θερμοϋδραυλικών Θράκης “υδρώ”. Το τρίπτυχο τεχνολογία – ποιότητα – αισθητική δίνει το στίγμα της εταιρείας, για τα προϊόντα της οποίας μπορεί να ενημερωθεί κάποιος στο κατάστημα που διατηρεί στην Ξάνθη, επί της Ευμόλπου 20.

ΒΙ.ΜΕ.ΚΑΤ Α.Ε.: Προκατασκευασμένοι λειτουργικοί οικισμοί

Η απόφαση για την κατασκευή μιας προκατασκευασμένης κατοικίας είναι καθοριστική. Επηρεάζεται από παράγοντες όπως το κόστος παραγωγής και η λειτουργικότητα που αυτό προσφέρει. Την ευκαιρία να γνωρίσετε προκατασκευασμένους οικισμούς, δίνει το περίπτερο της ΒΙ.ΜΕ.ΚΑΤ Α.Ε. του Ευάγγελου Καλεντερίδη στην Έκθεση, όπως και οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.

HIDRO lux: Για να ξεχωρίζει το σπίτι σας…

Δύο νέοι επιχειρηματίες οι κ.κ. Μουσταφά Ζεκή και Χασάν Αλή Τσαούς δραστηριοποιούνται με ιδιαίτερη ζέση στο χώρο των ειδών υγειινής στην πόλη μας. Η εταιρεία τους, HIDRO lux διαθέτει μια τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων σειρών πλακιδίων, ειδών μπάνιου και κουζίνας που περιλαμβάνουν είδη υγιεινής, συστήματα υδρομασάζ, μπαταρίες, μπανιέρες, ντουζιέρες, αξεσουάρ μπάνιου, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στο περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση, αλλά και στο κατάστημά της επί της Αγχιάλου 17.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.