Οκτω μη νομιμους μεταναστες προωθουσε 29χρονος Αιγυπτιος

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή του Πόρου Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακινητοποιημένο ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, λόγω πρόσκρουσης σε αρδευτικό κανάλι, πλησίον του οποίου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο αλλοδαπός διακινητής, ενώ, κατόπιν σχετικών αναζητήσεων στην περιοχή, εντοπίσθηκαν, εντός αντλιοστασίου, δεκαοκτώ μη νόμιμοι μετανάστες. Επτά από αυτούς ήταν υπήκοοι Συρίας, τέσσερις υπήκοοι Ερυθραίας, τρεις υπήκοοι Αφγανιστάν, δύο υπήκοοι Πακιστάν και δύο υπήκοοι Ιράν.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι τη στιγμή της πρόσκρουσης, ο 29χρονος προωθούσε, με το όχημα, στο εσωτερικό της χώρας, τους οκτώ από τους μη νόμιμους μετανάστες, ενώ οι υπόλοιποι ανέμεναν εντός του αντλιοστασίου.
Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 1.000 Ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα

Εμπρησμός σε όχημα της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων στην Ξάνθη

Φωτιά σε όχημα τη Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων έβαλαν άγνωστοι δράστες στις 03.10 τα ξημερώματα

Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο πάρκινγκ της υπηρεσίας, στην πίσω αυλή του κτιρίου Γκέρμαν, επί της οδού Πινδάρου όταν οι άγνωστοι δράστες το περιέλουσαν με υγρό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά.
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και κατέσβεσε την πυρκαγιά, η οποία όμως είχε προλάβει να κάψει το μεγαλύτερο μέρος του οχήματος. Πρόκειται για το τζιπ Mercedes της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων που, προφανώς, θα αποσυρθεί καθώς οι ζημιές είναι εκτεταμένες, σχεδόν ολοσχερείς στο εσωτερικό του.

Η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα επιθέσεων εναντίον κυβερνητικών στόχων, εκτιμούν οι υπεύθυνοι, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει συλλέξει οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας, το οποίο θα εξετάσει.

68χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στον Άρατο

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής -Αλεξανδρούπολης, στον Άρατο Ροδόπης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Η 68χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Δικογραφία εις βάρος 31χρονου στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων και δύο απόπειρες, που είχαν διαπραχθεί την 7-12-2012, σε χωριό της Καβάλας.
Ειδικότερα μετά τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 31χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.
Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι ο δράστης, επιχείρησε να διαρρήξει δύο καταστήματα, χωρίς να τα καταφέρει, ενώ διέρρηξε άλλα δύο, από τα οποία αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο 31χρονος είναι προφυλακισμένος για ληστεία, καθώς επίσης ότι έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για περιπτώσεις κλοπής.

Σύλληψη τριών ανηλίκων για κλοπή

Συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις 16χρονοι ημεδαποί, διότι διέρρηξαν οικία στην Κομοτηνή και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους.

 

Για κλοπή και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατηγορείται 28χρονος στην Ξάνθη

Συνελήφθη στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 28χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε δύο καταστήματα στην Ξάνθη, προκαλώντας σε αυτά μικρές φθορές και αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, δύο ηλεκτρονικές συσκευές, ένα κινητό τηλέφωνο, μία τσάντα και το χρηματικό ποσό των 30 Ευρώ. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.
Σύλληψη 33χρονου για κλοπή 80 ευρώ

Συνελήφθη στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 33χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη σε κατάστημα της πόλης και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή 80 Ευρώ. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του.

 

Για κλοπή και για ναρκωτικά κατηγορείται 32χρονος στη Δράμα

 

Συνελήφθη στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 33χρονος ημεδαπός, διότι εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλων καταστήματος, αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, καθώς και δεκατέσσερα δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON, τα οποία και κατασχέθηκαν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.