Οικολογικη κατασκηνωση «ελευθερης διαβιωσης»

Μια ευκαιρία να δημιουργήσουν διακοσμητικά έργα από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά, να διασκεδάσουν και να κοιμηθούν κάτω από το φως του φεγγαριού έχουν από την Κυριακή 12 Ιούλη οι συμμετέχοντες στην οικολογική κατασκήνωση «ελεύθερης διαβίωσης» στη Σαμοθράκη.

Πρόκειται για μια δεκαήμερη διοργάνωση του δικτύου Ηλιόσποροι, των Νέων Πρασίνων και της πολιτιστικής οργάνωσης Athens Art Puzzle, σε συνεργασία με το Δήμο Σαμοθράκης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνονται ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια και συζητήσεις με θέματα το κίνημα ενάντια στα μεταλλαγμένα προϊόντα και τη βιοτεχνολογία, τη βιολογική γεωργία, την ενεργειακή αυτονομία των νησιών, τη μεταναστευτική πολιτική, τη σωστή διαχείριση των σκουπιδιών, αλλά και τη χρήση του ποδηλάτου, την ελεύθερη κατασκήνωση, την προστασία των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Τιμώμενοι προσκεκλημένοι της διοργάνωσης θα είναι τα μικρά παιδιά για τα οποία έχουν προγραμματιστεί δραστηριότητες με μουσική, χρώματα, πινέλα, θεατρικές παραστάσεις και διαδραστικά παιχνίδια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.