«Οι πολιτες της Ροδοπης δειχνουν εμπιστοσυνη στο προσωπο του Παυλου Δαμιανιδη»

Χωριά του δήμου Ιάσμου, Σώστου και Κομοτηνής επισκέφθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, όπου οι κάτοικοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ο Παύλος Δαμιανίδης μίλησε με τους κατοίκους των οικισμών οι οποίοι του εκθέσανε τα προβλήματά τους και τις ανησυχίες τους, δίνοντάς του ένα σαφές μήνυμα ότι αποβλέπουν με εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, για τον ξεκάθαρο πολιτικό του λόγο χωρίς μεγάλες υποσχέσεις και την έντιμη πολιτική του στάση απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι στη Ροδόπη βρίσκεται η έδρα της Περιφέρειας και αυτό θα πρέπει να το αναδείξουμε και να το καταστήσουμε μοχλό ανάπτυξης και συνεργασίας. «Πλέον θα πρέπει να αναπτύξουμε τις απαιτούμενες συνέργειες σε διατοπικό επίπεδο ώστε η Ροδόπη να αποτελέσει την έδρα του διοικητικού κέντρου με συντονιστικό ρόλο αλλά και παράλληλη λειτουργία δομών σε όλους του νόμους, ώστε να εκτελείται το απαιτούμενο έργο με αρτιότητα και συνέπεια σε όλες τις περιοχές και να επιτευχθεί η “περιφερειακή αποκέντρωση”», επεσήμανε, για να συνεχίσει λέγοντας πως «για ορισμένους το όραμα του “Καλλικράτη” μοιάζει θολό, εμείς πιστεύουμε ότι η συμβολή του στην ανάπτυξη και στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη θα είναι μέγιστη. Διότι δίνεται πλέον η δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να ορίζουν αυτές τον τρόπο και το είδος της Ανάπτυξης για την περιοχή τους, που θα βασίζεται σε τοπικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.