Ο Υπουργος Γεωργιας στην Καβαλα και στις Σερρες

Στους Νομούς Σερρών και Καβάλας θα περιοδεύσει αύριο Σάββατο 10 Νοεμβρίου και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου αντίστοιχα, ο Υπουργός Γεωργίας κ. Γεώργιος Δρυς.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Δρύ ξεκινά το Σάββατο από το Νομό Σερρών όπου το πρωί στη Νομαρχία θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους βουλευτές του Νομού, το Νομάρχη Σερρών καθώς και με εκπροσώπους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών των Αγροτικών Ομοσπονδιών καθώς και με εκπρόσωπους διαφόρων αγροτικών φορέων.

Στη συνέχεια ο κ. Δρυς θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε αγροτικές παραγωγικές μονάδες του Νομού Σερρών (Εργοστάσιο Κρι-Κρι, εργοστάσιο ΣΕΡΓΑΛ, Ανθοκομική Επιχείρηση ΑΝΔΡΕΑΔΗ, Αγροτουριστική μονάδα «ΕΡΩΔΙΟΣ»).

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ο Υπουργός Γεωργίας θα μεταβεί στην Καβάλα όπου στη Νομαρχία θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους πολιτικούς, κοινωνικούς και αγροτικούς φορείς του Νομού, ενώ στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Τέλος το απόγευμα θα επισκεφθεί παραγωγικές αγροτικές μονάδες στην περιοχή Νέστου Καβάλας (εργοστάσιο ΚΡΕ.ΚΑ, Συνεταιρισμός Ιχθυοπαραγωγών Νέστου – Λιμνοθάλασσας).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.