Προγραμματισμενες διακοπες ρευματος την Τριτη σε οικισμους της Ροδοπης

Δείτε ποιές περιοχές θα επηρεαστούν

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Ιουλίου σε οικισμούς της Ροδόπης, λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, από τις 08:30 έως τις 12:30 χωρίς ρεύμα θα παραμείνουν οι οικισμοί Καλλυντήριο, Άρδεια, Άνω Δροσινή, Δρανιά, Κάτω Δροσινή, Κάρδαμος, Κύμη, Κάτω Βυρσίνη, Κόβαλο, Ραγάδα, Εσοχή, Μυρτίσκη, Καλύβια και Άνω Βυρσίνη.

Παράλληλα, από τις 08:30 έως τις 14:00 διακοπή ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί στους οικισμούς Δρύμη και Σαρακινή.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι η ηλεκτροδότηση ενδέχεται να αποκατασταθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ακόμη και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Για τον λόγο αυτό, τα δίκτυα και οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται διαρκώς υπό τάση.

Όσοι χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς κινητήρες καλούνται, μετά την επαναφορά του ρεύματος, να ελέγξουν εάν λειτουργούν και περιστρέφονται κανονικά.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.