Moda Summer

Μια μοναδική επίδειξη μόδας πραγματοποιείται σήμερα στους πολυτελείς νέους χώρους του «Εγνατία», στο 6ο χλμ. Κομοτηνής – Ιάσμου. Στην πασαρέλα θα παρελάσει μια πλειάδα γνωστών μοντέλων φορώντας, εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου, αξεσουάρ και χειροποίητα κοσμήματα του Κωνσταντίνου και νυφικά του ατελιέ «Δημιουργίες». Τη φροντίδα των μαλλιών και τα χτενίσματα ανέλαβαν οι εξπέρ hairdressers του κομμωτηρίου Head Line της Κομοτηνής, ενώ την εμφάνιση των παρουσιαστών θα φροντίσει προσωπικά η στυλίστρια Κωνσταντίνα Μακράκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει σήμερα το βράδυ στις 8.45 μ.μ. και στην τιμή της πρόσκλησης – που κοστίζει 12 ευρώ – συμπεριλαμβάνεται το ποτό αλλά και τα εδέσματα ενός πλήρη μπουφέ που ειδικά για τη λαμπερή βραδιά θα φροντίσουν οι έμπειροι σεφ του καφέ – ζαχαροπλαστείου – catering Las Viandas, στην Ξάνθη.

Γνωστά μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους, παρουσιάζοντας τις πιο μοντέρνες τάσεις του φετινού καλοκαιριού, ανάμεσά τους η Κατερίνα Στικούδη (Miss Hellas 2005), η Milena (B΄ Playmate 2002), η Αναστασία Καλτουρμίδου (2η Miss Young 2005) και πολλά ακόμη μοντέλα από διαγωνισμούς ομορφιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα εντυπωσιακό χορευτικό πρόγραμμα από τα Universal Studios έχει οργανωθεί προκειμένου να δώσει έξτρα λάμψη στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά, την παρουσίαση της οποίας έχουν αναλάβει οι γοητευτικοί Πέτρος Γίσης και Λίνος Ζαχαριάδης.

Oι διοργανωτές

Η αποψινή εκδήλωση οργανώνεται από τους Πέτρο Γίση και τον γνωστό επιχειρηματία της Ξάνθης Τάσο- Βρένο, ιδιοκτήτη της εταιρίας Aιχμή Graphics. Όσο για τον Πέτρο, εκτός από μια πετυχημένη καριέρα που διαγράφει τα τελευταία δέκα χρόνια στο χώρο του μόντελιγκ, παράλληλα διοργανώνει από το 2001 σ’ όλη τη χώρα, μια σειρά εντυπωσιακών events με επιδείξεις μόδας και happenings.

Τα fashion shows σε Καβάλα και Ξάνθη…

… που οργανώθηκαν πρόσφατα από τους ίδιους διοργανωτές, ακόμα συζητιούνται! Συγκεκριμένα, της Καβάλας πραγματοποιήθηκε με λαμπρή επιτυχία στο Ηοtel Lucy, στις 11 Μαΐου και της Ξάνθης, στο Απόλλων – Διογένης στις 18 Μαΐου. Τα εντυπωσιακά μοντέλα, τα λαμπερά ρούχα και ο πλούσιος μπουφές – τα εδέσματα του οποίου γεύτηκαν σε αφθονία όσοι τυχεροί είχαν τη ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση – αποτελούν εγγύηση επιτυχίας και για το αποψινό σόου στους χώρους του «Εγνατία».

Το μήνυμα…

… που οι διοργανωτές της βραδιάς θέλουν να περάσουν στον κοινό της εκδήλωσης αφορά στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων γι’ αυτό, ολιγόλεπτες ομιλίες και σλόγκαν όπως «Να οδηγάς προσεχτικά» ή «Ο κίνδυνος δεν κάνει ποτέ διακοπές» θα ακούγονται κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Γιατί όμως επιλέχτηκε το συγκεκριμένο μήνυμα; Την απάντηση μας δίνει ο ένας εκ των διοργανωτών της βραδιάς, το μοντέλο Πέτρος Γίσης: «Στο παρελθόν και λίγο πριν την έναρξη μιας εκδήλωσής μας, χάσαμε σε τροχαίο έναν πολύ καλό συνεργάτη και φίλο. Έκτοτε, δώσαμε τη μεταξύ μας υπόσχεση ότι το κοινωνικό μήνυμα για την αποφυγή των τροχαίων θα διαπερνά όλες μας τις εκδηλώσεις. Επίσης, κάθε φορά, μέρος των εσόδων μας θα διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έτσι, 2.000 ευρώ από την εκδήλωση της Καβάλας δόθηκαν στα παιδιά του Ιδρύματος «Αγία Μαρίνα» της πόλης, ενώ στην Ξάνθη σημαντικό ποσό από τα έσοδα της επίδειξης δόθηκε στο «Σωματείο Ζωόφιλων» της πόλης».

Η φιλανθρωπική διάσταση της εκδήλωσης

Στην Κομοτηνή, οι διοργανωτές του event αποφάσισαν να διαθέσουν μέρος των εσόδων της βραδιάς στη «Φιλόπτωχο Αδελφότητα» της πόλης ενώ δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι η συνεργασία τους με την πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Νίκη Μουστάκα ήταν υπέροχη, καταλήγοντας με την ευχή να καταφέρουν να συγκεντρώσουν ποσό αντάξιο της κοινωνικής προσφοράς του σημαντικού αυτού συλλόγου της πόλης.

Χορηγοί…

της εκδήλωσης είναι πολλοί και γνωστοί επιχειρηματίες της Κομοτηνής και της Ξάνθης και χορηγοί επικοινωνίας, μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης, ανάμεσά τους ο Παρατηρητής της Θράκης και το Ράδιο Παρατηρητής 94 fm.

Β.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.