Μια καταγγελια για παρενοχληση σε βαρος εκπαιδευτικου και η ανεξελεγκτη συνακολουθη παραφιλολογια

Μια έντονη φημολογία, που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και πιθανόν έχει πάρει υπερβολικές διαστάσεις, θέλει εκπαιδευτικό της μέσης εκπαίδευσης, που υπηρετεί σε σχολείο της Κομοτηνής, να έχει προβεί σε παρενόχληση μαθήτριας ή μαθητριών. Ερευνώντας τις σχετικές φήμες, αλλά και καταγγελίες, των οποίων γίναμε αποδέκτες, διαπιστώσαμε ότι πράγματι έχει εγερθεί ένα τέτοιο ζήτημα, μετά από καταγγελία των γονέων μαθήτριας. Η υπόθεση έχει ήδη πάρει την υπηρεσιακή οδό για τη διαπίστωση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος εκ μέρους του εκπαιδευτικού. Από τις συγκλίνουσες πληροφορίες, που συγκεντρώσαμε, διαφαίνεται σαφώς ότι η υπό εξέταση υπόθεση αφορά σε αποστολή άκομψων μηνυμάτων μέσω του facebook.
 
Στον απόηχο των περιστατικών σεξουαλικών επιθέσεων, που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, αλλά και εν μέσω μιας ανεξέλεγκτης παραφιλολογίας που αναπτύχθηκε γύρω από αυτά, κατά την αναπαραγωγή των φημών στην υπόθεση με τον εκπαιδευτικό φαίνεται πως παρεισέδυσαν διαστάσεις, που κάθε άλλο παρά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στο περιεχόμενο εν τέλει της εξεταζόμενης καταγγελίας. Το επίδικο αυτής περιορίζεται αποκλειστικά στην αποστολή μηνυμάτων, δεν αφορά σε τυχόν ασελγείς χειρονομίες ή πράξεις σε βάρος μαθητριών και δε συνδέεται, σύμφωνα και με αστυνομικές πηγές, με περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων που έλαβαν χώρα στην Κομοτηνή.
 
Απομένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ελέγχου της καταγγελίας και να εκδοθεί το πόρισμα για την υπόθεση, ώστε να υπάρχει σαφέστερη και ασφαλής εικόνα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.