Μεριμνα για την Τριτη Ηλικια απο το Δημο Ιασμου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο δημοτικό τουριστικό περίπτερο Ιάσμου «Αρνεμούσι» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Ιάσμου, παρουσία δεκάδων μελών του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν κι απόλαυσαν μια όμορφη εκδήλωση που εξελίχθηκε με τραγούδι και χορό. Τα μέλη του ΚΑΠΗ έδωσαν μαθήματα κεφιού και διασκέδασης σε πολλούς νεότερους, δείχνοντας ότι κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Ιάσμου Κυριάκος Αμούτζας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Στέργιος Θεοχαρίδης, ο αντιδήμαρχος Αλή Νεζντέτ, ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΙ Ιμάμ Ιλχάν, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι απηύθυναν ευχές για τη νέα χρονιά στους συνδημότες τους, μέλη του ΚΑΠΗ.

Θερμό χαιρετισμό προς τα μέλη του ΚΑΠΗ απηύθυνε ο κ. Γιαννακίδης, ευχόμενος να διατηρήσουν τη ζωντάνια και τη δύναμη που τους διακρίνουν. Εξέφρασε επίσης την συμπαράσταση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης σε πρωτοβουλίες που απευθύνονται στην Τρίτη Ηλικία.

Ο δήμαρχος Ιάσμου επεσήμανε το διαρκές κι έμπρακτο ενδιαφέρον του δήμου για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, ενώ υπογράμμισε ότι οι δράσεις που αφορούν τους ηλικιωμένους θα ενταθούν με σκοπό να επωφεληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τις ευχές της διοίκησης του ΚΑΠΗ για το νέο χρόνο, μετέφερε ο πρόεδρος κ. Μητούσης. Την εκδήλωση επιμελήθηκε η διοίκηση του κέντρου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μητούση, ο οποίος λειτούργησε ως άψογος οικοδεσπότης.

Μ.Α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.