Με βουλα και σφραγιδα τα οικοπεδα στον Ηφαιστο

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής εξήγησε χθες το πρωί ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την απόδοση τίτλων ιδιοκτησίας σε κατοίκους του Ηφαίστου, όπως και για τη διανομή οικοπέδων σε κατοίκους του Κοσμίου.

«Οι 86 κάτοικοι του Ηφαίστου δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα και σύντομα θα έχουν τίτλους ιδιοκτησίας. Η πρώτη ανάρτηση έχει τελειώσει, καταβάλλουν οι δικαιούχοι τα χρήματα που αντιστοιχούν και την ερχόμενη εβδομάδα θα πάνε στον συμβολαιογράφο για τη σύνταξη της πράξης.

Επίσης, συνεχίζεται η διαδικασία της δεύτερης φάσης που περιλαμβάνει περίπου άλλους τόσους κατοίκους. Συνεχίζεται η διαδικασία για τη διανομή των υπολοίπων 12 οικοπέδων στο Κόσμιο, αλλά και για την εκποίηση των δημοτικών εκτάσεων που έχουν καταληφθεί από κατοίκους της περιοχής. Οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί, οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και βρίσκονται για υπογραφή στην περιφέρεια.

Στο μέλλον θα δημιουργηθούν κι άλλα οικόπεδα στο Κόσμιο καθώς ήταν το μοναδικό χωριό που είχε μια τεράστια έκταση που ανήκει στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Μ.Α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.