Μαραθωνιος Αγαπης για το παιδι

Σοκολάτες και χριστουγεννιάτικα στολίδια έχουν την ευκαιρία ν’ αγοράσουν τις μέρες των γιορτών οι πελάτες της Marfin Egnatia Bank συμμετέχοντας στο Μαραθώνιο Αγάπης για το παιδί. Να θυμίσουμε πως ο Μαραθώνιος είχε ξεκινήσει από την Λαϊκή Τράπεζα κι όταν αυτή ενσωματώθηκε στην Marfin Egnatia Bank πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις κινητοποιώντας στελέχη ακόμη και υψηλού επιπέδου όπως ο πρόεδρος Ανδρέας Βγενόπουλος που συμμετέχει πουλώντας κουλουράκια σε φιλανθρωπικά μπαζάρ. Αξίζει να πούμε πως μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία χρηματοδοτείται και το ίδρυμα Άγιοι Θεόδωροι στην Κομοτηνή, επομένως η συνεισφορά του καθενός από εμάς έχει άμεση ανταπόκριση ακόμη και στην πόλη μας.

Για άλλη μια χρονιά το προσωπικό της Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Marfin και με την υποστήριξη των εταιρειών του Ομίλου Marfin Investment Group, συνεχίζει το εθελοντικό του έργο, με συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Στο κατάστημα της Marfin Egnatia Bank της Κομοτηνής η ανταπόκριση του κοινού στην πρωτοβουλία εθελοντισμού και προσφοράς για τα παιδιά είναι μεγάλη και μάλιστα οι σοκολάτες που κόστιζαν 1,5 ευρώ η μία έγιναν ανάρπαστες ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμη να προμηθευτούν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βέβαια, είναι αρκετοί εκείνοι που συνεισφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα από το κόστος μιας σοκολάτας ή κάποιων γιορτινών στολιδιών, όπως φαίνεται και από το σχετικό διάφανο κουτί που είναι τοποθετημένο στο ταμείο.

Την περασμένη χρονιά με την υποστήριξη του προσωπικού και φυσικά του κόσμου που συμμετείχε συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 640.000 ευρώ τα οποία διανεμήθηκαν από το ίδρυμα Marfin σε ιδρύματα και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο Μαραθώνιος Αγάπης για το παιδί ξεκίνησε φέτος στις 11 Δεκεμβρίου, τιμώντας την Παγκόσμια Μέρα Παιδιού, πλαισιώνοντας ημερολογιακά όλες τις εκδηλώσεις κι ενέργειες γύρω από αυτήν την ημέρα, με αποκορύφωση το μπαζάρ προσωπικού που έγινε την Κυριακή 13 Δεκέμβρη.

Ο Μαραθώνιος θα συνεχιστεί με ανάλογες εκδηλώσεις και ενέργειες, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

• Συμμετοχή στο ραδιομαραθώνιο

Όποιος θέλει να συμμετάσχει στο Μαραθώνιο Αγάπης για το παιδί μπορεί να κάνει κατάθεση σ’ έναν από τα καταστήματα της τράπεζας Marfin στο λογαριασμό του ιδρύματος Marfin, μέσω του δικτύου των ΑΤΜs, μέσω της υπηρεσίας eBanking με ένα κλικ στο www.marfinegnatiabank.gr.

Επίσης, με αγορά σοκολάτας και χριστουγεννιάτικων στολιδιών αλλά και με αποστολή sms με τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54100 όλο τον Δεκέμβριο (χρέωση 1,19 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Να σημειωθεί ότι οι προσφορές μέσα από sms της υπηρεσίας ΠΡΟΣΦΕΡΩ των εταιριών Cosmote, Vodafone, Wind για την περίοδο 2008 – 2009 ανήλθαν σε 3.307 ευρώ.

Μ.Α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.