Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης

Προσκυνητές και Νέο Σιδηροχώρι στον τελικό της ΄΄Δόξας΄΄.

Σήμερα Τετάρτη έγινε γνωστό το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης καθώς διεξήχθη η δεύτερη αγωνιστική της ημιτελικής φάσης.
Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα αναμετρηθούν στον  μεγάλο τελικό της 27ης Φεβρουαρίου στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού.
Η Δόξα Προσκυνητών μετέτρεψε σε περίπατο τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ηρακλή Σαπών καθώς επικράτησε με 6-1 και συνολικά με τέρματα 9-4 προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη στον τελικό.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν τρία  γκολ ο Βάσκος,  δύο  ο Τρίχας και ένα τέρμα σημείωσε  ο Κίτσος.
Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει σε 2-1 ο Λευκοβίτης στο 28΄.
Στις Σάπες σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η Ελπίδα Σαπών άγγιξε την πρόκριση απέναντι στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  και για μόλις ένα γκολ δεν τα κατάφερε  να περάσει στον τελικό καθώς ηττήθηκε μ σκορ 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Δανίδη στο 12΄ωστόσο η συνέχεια  ανήκε στους γηπεδούχους που ισοφάρισαν στο 42΄με τον Γρίβα, στο 59΄προηγηθηκαν με τέρμα του Βαγγέλη Καραθανάση  και ο Καραμπάτσιος στο 69΄με πέναλτι έκανε το 3-1.
Στην φάση του πέναλτι η Ελπίδα Σαπών διαμαρτυρήθηκε έντονα  πως ο Ποιμενίδης που ανέτρεψε τον Λιάρο  έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη που έδειξε ο διαιτητής κ. Ρόϊδος.
Η ομάδα των Σαπών  πίεσε μέχρι το τέλος για το 4ο γκολ που θα τις έδινε την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφερε  και η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου με το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα πέρασε αυτή  στον τελικό.
Αξίζει να αναφέρουμε πως τα έσοδα του μεγάλου τελικού όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ θα διατεθούν στο σώμα των εθελοντών Σαμαρειτών, διασωστών  και  Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού περιφερειακού τμήματος Κομοτηνής.
Η γενική είσοδος του τελικού ορίστηκε στα 2 €.
  
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ημιτελικών:
Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Σαπών 6-1, (3-3)
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-1, (0-2)
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.