Κορη ποδοσφαιριστη συνεληφθη με 3 κιλα κοκαινης

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών η 24χρονη Μαρία Μαρινάκη, κόρη του παλιού ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και της Ξάνθης, Γιώργου Μαρινάκη, για εισαγωγή στην Ελλάδα τριών κιλών κοκαΐνης.

 

Οι άνδρες της Αστυνομίας, κάνοντας έλεγχο σε συγκεκριμένες πτήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν την 24χρονη, η οποία αφίχθη στην Ελλάδα από το Σάο Πάολο Βραζιλίας, μέσω Μαδρίτης. Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε κοκαΐνη βάρους 3.170 γραμμαρίων, εντός της αποσκευής της, στην οποία υπήρχαν τέσσερα σακίδια πλάτης όπου ήταν επιμελώς κρυμμένες, σε διπλό τοίχωμα, πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες.

25χρονος διαρρήκτης παρέμενε ασύλληπτος επί 1 χρόνο

Χθες το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 25χρονο για διάρρηξη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αποκαλύφθηκε πως ο νεαρός δράστης είχε πολλά αδικήματα στην πλάτη του. Συγκεκριμένα, από τον Μάρτιο του 2009 μέχρι τις 27 Αυγούστου του 2010, διέρρηξε 19 καταστήματα στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου αφαίρεσε χρήματα και αντικείμενα. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τυχόν συνεργούς σε αυτά τα «χτυπήματα».

Είχε κάνει το παιδί του «βαποράκι»!

Τσιγγάνος 33 ετών από τον Πύργο Ηλείας διακινούσε ναρκωτικά μέσω του 10χρονου γιου του! Το αγόρι μοίραζε τις απαγορευμένες ουσίες σε εθισμένα άτομα της πόλης, υπό την καθοδήγηση του πατέρα του. Η Αστυνομία έστησε επιχείρηση και παρακολούθησε τον 33χρονο άνδρα πριν από λίγες ημέρες.

 

Ο δράστης πάρκαρε κοντά στην πλατεία Μεταξά και άφησε τον γιο του να δώσει ναρκωτικά σε έναν 35χρονο και μια 26χρονη, που περίμεναν σε κοντινή απόσταση.
Ο πατέρας και οι δύο χρήστες – εκτός του ανηλίκου- συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση. Στα σκαριά νέο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.