Καθημερινο φαινομενο η συλληψη διακινητων – λαθρομεταναστων

Την 25-8-2001 και ώρα 13.30 συνελήφθη στο 5ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Δρύμης – Κομοτηνής, από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, οι οποίοι διενεργούσαν υπηρεσία ΣΤΕΚ για έλεγχο και εντοπισμό λαθρομεταναστών, μετά από καταδίωξη γιατί σε σήμα τους να τον ακινητοποιήσουν για έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε, ο Μεμέτ Σελαητίν του Χουσεΐν, ετών 30, κάτοικος Δρύμης Ροδόπης, γεωργός.

Ο ανωτέρω δράσης μετέβη στην περιοχή της Κύμης Ροδόπης, με το ΚΕ-8293 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του και παρέλαβε δύο (2) υπηκόους Τουρκίας με τους οποίους είχε προηγουμένως τηλεφωνική επικοινωνία και την περίμεναν στο ανωτέρω σημείο, με σκοπό να τους μεταφέρει έναντι χρηματικής αμοιβής 400 μάρκων Γερμανίας, στην Κομοτηνή. Οι δύο λαθρομετανάστες εισήλθαν λάθρα στη χώρα μας μέσω της Ελληνοβουλγαρικής μεθορίου, τις νυκτερινές ώρες της 25/26-8-2001,

Το αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο και 400 μάρκα Γερμανίας κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με τη δικογραφία που θα σχηματισθεί σε βάρος τους. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.