Καταστημα ανδρικης ενδυσης Glou

Τώρα και στην Κομοτηνή λειτουργεί -εδώ και δέκα ημέρες περίπου- η πρώτη σε πωλήσεις αλυσίδα καταστημάτων ανδρικής ένδυσης Glou, η οποία είχε προχθές την επίσημη πρώτη της γνωριμία με τον κόσμο της πόλης.

Σ’ ένα τριώροφο κατάστημα -ειδικά διαμορφωμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις- μπορεί να βρει κανείς από casual καθημερινό έως και κλασικό ανδρικό ντύσιμο, ενώ υπάρχουν λύσεις και για αθλητικό ανδρικό και γυναικείο ντύσιμο από γνωστές μάρκες, όπως Puma, Adidas, Nike, Quick Silver.

Πολλοί ήταν αυτοί που πέρασαν χθες από το κατάστημα Glou για να κάνουν έρευνα αγοράς, όπως και αρκετοί συμπολίτες μας, στους οποίους είναι γνωστή η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων.

Η αλυσίδα καταστημάτων ανδρικής ένδυσης Glou εξειδικεύεται στο ανδρικό ντύσιμο, είναι η πρώτη αλυσίδα σε πωλήσεις στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά ο Όμιλος Glou έχει την αποκλειστική εισαγωγή της POUMA HELLAS, μετά από εξειδικευμένη επιλογή κομματιών για τον Όμιλο, τα υπόλοιπα όμως εμπορεύματα καλύπτουν την υπόλοιπη Ελλάδα και το υπόλοιπο εμπόριο χοντρικής σ’ όλη την χώρα.


Σχεδόν σ’ όλους τους νομούς της χώρας υπάρχουν τα καταστήματα του Ομίλου Glou, ο οποίος δεν περιλαμβάνει μόνο καταστήματα ανδρικής ένδυσης, αλλά έχει και αθλητικά καταστήματα, όπως το KARAISKAKI SPORT CENTER στην οδό Καραϊσκάκη. Το PREMIUM έχει outlets καταστήματα που έχουν το δεύτερο εμπόρευμα, της περασμένης σεζόν. «Περνάει τα 70 καταστήματα, εξειδικευμένα στο ανδρικό ντύσιμο, όπως το κατάστημα της Κομοτηνής. Αυτή τη στιγμή δημιουργούνται συνέχεια και πρέπει να είναι γύρω στα 60», σύμφωνα με τον Χρήστο Παλτζόγλου, υπεύθυνο του καταστήματος ανδρικής ένδυσης Glou.

Στο τριώροφο κατάστημα ανδρικής ένδυσης Glou -που λειτουργεί εδώ και δέκα ημέρες περίπου στην Κομοτηνή, στη Βενιζέλου 13- μπορεί να βρει κανείς από casual καθημερινό έως και κλασικό ανδρικό ντύσιμο, ενώ υπάρχουν λύσεις και για αθλητικό ανδρικό και γυναικείο ντύσιμο από γνωστές μάρκες, όπως Puma, Adidas, Nike, Quick Silver.

Ο κόσμος της Κομοτηνής αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το κατάστημα Glou, γνωρίζοντας την αλυσίδα αυτή. «Από την πρώτη στιγμή, από την κατασκευή του τριώροφου καταστήματος -που χωρίζεται σε χώρους για casual ντύσιμο στο ισόγειό του καθημερινό δηλαδή ντύσιμο για όλο τον κόσμο, ο δεύτερος όροφος έχει το πιο κλασικό κοστούμι, σακάκι, παντελόνι, γραβάτα, παπούτσι και στο υπόγειο, εξειδικεύεται το αθλητικό και το γυναικείο ντύσιμο, με φίρμες όπως PUMA, ADIDAS, NIKE, QUICK SILVER- βλέπουμε ότι ο κόσμος της Κομοτηνής μάς αγκάλιασε αρκετά ζεστά, ήξερε την αλυσίδα, την εμπιστεύεται. Την εμπιστεύεται ο κόσμος που δραστηριοποιείται και εκτός Κομοτηνής είτε για επαγγελματικούς είτε για άλλους λόγους. Την γνωρίζει, την επιλέγει χρόνια τώρα, επομένως, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να δώσουμε να καταλάβουν τι ακριβώς είμαστε και γιατί είμαστε πρώτη αλυσίδα στην Ελλάδα», είπε ο κ. Παλτζόγλου, ο οποίος με την ευκαιρία ευχαρίστησε τον κόσμο της Κομοτηνής «για την αγάπη με την οποία συνεχίζει να μας στηρίζει. Θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειάζεται, να ντύσουμε όλο τον Κομοτηναϊκο κόσμο με τις γνώσεις μας, με την εξειδίκευσή μας στο ντύσιμο, κυρίως, του άντρα».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.