Καταγγελια για δημοσκοπικες ερευνες απο την Ανταρσια ΑΜΘ

Δεν περιλαμβάνεται στις ερωτήσεις για την πρόθεση ψήφου

Τα βέλη της κατά των δημοσκοπίσων που διενεργούνται στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών στρέφει η Ανταρσία ΑΜΘ καθώς όπως καταγγέλλει μέσω ανακοίνωσής της οι εν λόγω δημοσκοπικές έρευνες δεν συμπεριλαμβάνουν τον περιφερειακό συνδυασμό στις ερωτήσεις/ απαντήσεις τους για την πρόθεση ψήφου.
 
«Δεχόμαστε καταγγελίες από φίλους της ΑΝΤΑΡΣΙΑ ότι δεν υπάρχει το όνομα της ή το όνομα του επικεφαλής Θ. Περεντίδη σε δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ανταρσία ΑΜΘ στην ανακοίνωσή της για να επισημάνει πως «πανελλαδικά ο τρόπος διεξαγωγής των περισσότερων δημοσκοπήσεων και παρουσίασης των δημοσκοπικών ευρημάτων στερείται εντελώς αξιοπιστίας και στοχεύει στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, ενώ είναι γνωστές οι σχέσεις πολιτικής διαπλοκής ανάμεσα στα επιχειρηματικά συμφέροντα που ελέγχουν την ενημέρωση και τον τρόπο διαστρέβλωσης ή απόκρυψης σημαντικών πολιτικών ειδήσεων».
 
Όπως θυμίζει ο περιφερειακός συνδυασμός «στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης η ΑΝΤΑΡΣΙΑ συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές από το 2010 και έχει κατοχυρώσει την παρουσία της με συμμετοχή σε κοινωνικούς αγώνες. Εδώ και δύο μήνες έχει ανακοινώσει την συμμετοχή της στις εκλογές της 26ης Μάη και το ψηφοδέλτιο της είναι ήδη έτοιμο με στόχο να δυναμώσει τη φωνή της κοινωνικής πλειοψηφίας εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου».
 
«Δεν θα ανεχθούμε τον αποκλεισμό μας από κάθε δημοσκοπική έρευνα, όπως και από κάθε δυνατότητα προβολής των απόψεων μας από ενημερωτικές εκπομπές» ξεκαθαρίζει η Ανταρσία ΑΜΘ και υπογραμμίζει πως  «αγωνιζόμαστε για να φτάνει η φωνή των αγώνων του λαού σε όλη την κοινωνία και διεκδικούμε σε κάθε μελλοντική δημοσκόπηση ή εκπομπή για την εκλογική μάχη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη να υπάρχει η επιλογή της ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις ερωτήσεις και εκπρόσωπος της σε εκπομπές».
 
Κλείνοντας την ανακοίνωσή του ο περιφερειακός συνδυασμός τονίζει πως «την μοναδική υποχρέωση απεύθυνσης και λογοδοσίας, την έχουμε μόνο στους πολίτες και στα δικαιώματα τους. Δεν μας κουνάει η διαπλοκή, ο πελατειακος χειρισμός, ο κομματικός εξαρτημένος ή μη μηχανισμός και οικονομικός εναγκαλισμός».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.