«Η παρασταση συνεχιζεται» στο «θεατρακι»

Ξεκινάει ο νέος κύκλος παραστάσεων για τη χειμερινή σεζόν 2001-2002, από το Θεατρικό Εργαστήρι της Δ.Ε.Π.Α. Ορεστιάδας με την κωμωδία του Ρικ Άμποτ «Η παράσταση συνεχίζεται», σε μετάφραση Ζάνας Αρμάου και σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη.

Η πρεμιέρα της νέας παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 8.30 το βράδυ.

Η νέα παραγωγή του Θεατρικού Εργαστηρίου ανεβαίνει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο «Θεατράκι» επί της οδού Κολοκοτρώνη 27 ως εξής:

Κάθε Κυριακή: Απογευματινή 6.30 μ.μ. και βραδινή 8.30 μ.μ.

Κάθε Τετάρτη: Βραδινή 8.30 μ.μ.

Στην παράσταση παίρνουν μέρος οι: Γιάννης Ζουπίδης, Σπυριδούλα Μποζμπουάζη, Αλέξης Ρουσσόπουλος, Στέλλα Αρβανίτη, Νίκος Πατούνας, Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Νικόλας Δάλλας, Έφη Πανοπούλου, Αντωνία Φερεντίνου και ο Άκης Τσονίδης. Τη μουσική του έργου έχει γράψει ο Αργύρης Δεβετζής, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Νίκος Πατούνας και τα κουστούμια η Διαλεχτή Αφουκατούδη. Σημαντική δε – και ευχαριστούμε γι’ αυτό- είναι η συμβολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής στα κουστούμια εποχής που απαιτεί εν μέρει το έργο, και τα οποία προέρχεται από το βεστιάριό του.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών είναι αναγκαία η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο του Θεατρικού Εργαστηρίου 05520-28023 καθημερινά, 4 έως 7.30 το απόγευμα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.