Η παρασταση «Σκρουτζ» του Charles Dickens
Η Ocean Productions παρουσιάζει για τρίτη και συνεχή χρονιά ένα έργο που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια, με αγαπημένους τηλεοπτικούς ηθοποιούς, όπως τον Ζανό Ντάνιας στο ρόλο του Σκρουτζ, γνωστό σε όλους από την ερμηνεία-φωνή του στις ταινίες της Disney, Αλαντίν (Τζίνι), ο Bασιλιάς των λιονταριών (Τιμόν), Μικρή Γοργόνα (Γλάρος), όπως επίσης και από τις παλαιότερες εκπομπές της ΕΤ1 ο «Πατατούφ» και «το Καλάθι με τα λάθη», τη Φιλίτσα Καλογεράκου στο ρόλο της Ελίζας, γνωστή από την «Μαρία η Άσχημη», τον Τόμμυ Σκλάβο στο ρόλο του ανηψιού του Σκρουτζ (Φρεντ) γνωστό από το «Θα βρεις το δάσκαλό σου» .
Το κλασσικό μυθιστόρημα του Τσαρλς Ντίκενς για το πνεύμα των Χριστουγέννων που ακόμη δεν έχει χαθεί από τον πικραμένο κ. Σκρουτζ – μετατρέπεται σε μιούζικαλ παρουσιάζοντας την επίσκεψη της νεράιδας από το παρελθόν, του πνεύματος από το παρόν και του φαντάσματος από το μέλλον που τον φέρνουν αντιμέτωπο με αλήθειες που διστάζει να παραδεχτεί. Ο σκληρόκαρδος Σκρουτζ πρέπει να ανοίξει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και την καρδιά του … πριν είναι αργά.
Ένα έργο που μιλάει για το θαύμα της αγάπης των Χριστουγέννων και όχι μόνο.
Μια καταπληκτική παράσταση δοσμένη σε μια καινούργια διασκευή με πολλά τραγούδια και χορό από 12 ηθοποιούς. Ο Σκρουτζ, ο Κράτσετ, ο Φρεντ, τα Φαντάσματα και όλοι οι άλλοι ήρωες της κλασσικής Χριστουγεννιάτικης ιστορίας, ζωντανεύουν σε μια θεατρική υπερπαραγωγή.
Μια τρυφερή, αγαπημένη, οικογενειακή, μοναδική ιστορία, που αναδεικνύει την δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης που είναι τόσο αναγκαία στις μέρες μας.
Μια παράσταση για κάθε ηλικία.
Συντελεστές:
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Αλέξανδρος Λιακόπουλος
ΔΙΑΣΚΕΥΗ – ΜΟΥΣΙΚΗ:
Άγγελος Ανδρεόπουλος
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ:
Χρήστος Γκουγκούμας
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ:
Στάθης Παπουλίδης
ΣΚΗΝΙΚΑ: Δανάη Πανά -ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΚΗΝΙΚΩΝ:
Λία Τασούδη
ΦΩΤΙΣΜΟΙ:
Στέλιος Τζολόπουλος
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Δανάη Πανά – Ιωάννα Χατζηκωνσταντέλη
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Ocean Productions
Παίζουν: Ζανό Ντάνιας, Φιλίτσα Καλογεράκου, Τόμμυ Σκλάβος, Δάφνη Βλασακίδου, Στάθης Παπουλίδης, Δημήτρης Πρωτογεράκης, Γιάννης Παπαγεωργής, Βάλια Γκαγκάτση, Χριστιάνα Καμονάχου, Μπάμπης Μουδιώτης, Σταύρος Ζενελάκ.
Η παράσταση ΣΚΡΟΥΤΖ θα βρίσκεται στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου σε 2 παραστάσεις στις 18:00
& 20:00.
Εισιτήρια προπωλούνται. Τηλέφωνα για πληροφορίες 6984 053 427
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
