Γνωριζοντας τα μυστικα των Diesel

Οι τεχνολογικές εξελίξεις για τη μείωση της επικινδυνότητας των καυσαερίων των μηχανών diesel παρουσιάστηκαν στην Κομοτηνή

Τις τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από τις μηχανές diesel και ειδικότερα τη διαχείριση των καυσαερίων τους γνώρισαν τα μέλη του Σωματείου Μηχανοτεχνιτών Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων και Ελκυστήρων Νομού Ροδόπης το απόγευμα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας στην Κομοτηνή.
 
Εισηγητής στο ενημερωτικό σεμινάριο με τίτλο «Τεχνολογικές Εξελίξεις Συστήματος COMMON RAIL BOSCH» ήταν ο Διευθυντής τεχνικής  εκπαίδευσης της ROBERT BOSCH HELLAS κ Αντώνης Κοντογιώργης, που τόνισε πως τα καυσαέρια του πετρελαίου θεωρούνται επικίνδυνα βάση των σωματιδίων που περιέχονται σε αυτά.
 

Για αυτό και η αυτοκινητοβιομηχανία έχει αναπτύξει με βάση τη νομοθεσία μεθόδους διαχείρισής τους. Η Bosch ως εταιρεία εξαρτημάτων πρώτης τοποθέτησης, δηλαδή ως αυτή που δίνει την τεχνολογία, τα εξαρτήματα και τα προγράμματα στην αυτοκινητοβιομηχανία, έχει αναπτύξει διάφορα σύστημα διαχείρισης καυσαερίων πως δηλαδή δημιουργείται ένα αυτοκίνητο καθαρό.
 
Αυτή ήταν και η θεματική για την οποία μίλησε στους ιδιοκτήτες συνεργείων ο κ. Κοντογιώργης εξηγώντας πώς μπορούν να κάνουν διάγνωση των συστημάτων, πώς αυτά δουλεύουν ώστε να γνωρίζουν πώς θα αντιμετωπίσουν ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μπει στο συνεργείο τους, είτε σαν γενική πληροφορία είτε σαν μια πιο εξειδικευμένη διάγνωση. 

Η αρχή μιας συντονισμένης προσπάθειας  

«Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών και λιπαντικών S&M – Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε., ώστε να βοηθήσουμε και να ενημερώσουμε τα συνεργεία της Ροδόπης», σημείωσε ο διευθυντής πωλήσεων στο Automotive Βορείου Ελλάδος κ. Βασίλης Δράκος.
 

Αυτή είναι η αρχή μιας προσπάθειας της εταιρείας, μετά από πρόταση της Ομοσπονδίας, με ένα από τους συνεργάτες της εταιρείας, την BOSCH. Προς το παρόν βρίσκονται στην περιοχή μας αυτόνομα και μέσα από τον Επιθεωρητή Πωλήσεών κ. Νάκη Βραχνό, και πρόθεσή τους είναι μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2017 να δημιουργήσουν υποκατάστημα της εταιρείας στην περιοχή μας.
 
«Θέλουμε να προσεγγίσουμε τους επαγγελματίες και πρόθεσή μας είναι μέσα από τους οίκους που αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε να βοηθήσουμε τα τοπικά συνεργεία να παρέχουν πιο εξειδικευμένη υπηρεσία» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.