Γνωριστε τον μαγικο κοσμο μπαλονιων

Μια νέα ιδέα πολύχρωμη, ξεχωριστή και χαρούμενη, όμορφες καλλιτεχνικές κατασκευές, ένα νέο είδος διακόσμησης με μπαλόνια εγκαινίασε στην Κομοτηνή το ανθοπωλείο ΝΟΥΦΑΡΟ, η εταιρεία ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ, για να είναι κοντά στους πελάτες του και να ομορφαίνει τις μοναδικές και χαρούμενες στιγμές της ζωής τους, προτείνοντας πρωτότυπες ιδέες, αλλά φιλοξενώντας και τις προτάσεις των πελατών.

Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και μεγέθη μπαλονιών διαθέτει η εταιρεία ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ που εκπροσωπείται από το ανθοπωλείο ΝΟΥΦΑΡΟ και δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή από τις αρχές του 2003, βρίσκοντας κοντά στους πελάτες της στις μοναδικές και χαρούμενες στιγμές, όπως ο γάμος, η βάπτιση, η γέννηση, τα γενέθλια, τα εγκαίνια, ο έρωτας, για να τις κάνει ακόμα πιο όμορφες και μοναδικές.

Μοναδικές προτάσεις και ξεχωριστές ιδέες

Η μέρα του γάμου είναι μοναδική. Μένει ανεξίτηλα χαρούμενη στο μυαλό του ζευγαριού και των καλεσμένων γι’ αυτό η εταιρεία ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ προτείνει την διακόσμηση με τα μπαλόνια γιατί προσθέτουν χρώμα στην χαρά και «ανεβάζουν» το κέφι ψηλά.

Όχι μόνο στον γάμο αλλά και στις βαπτίσεις που απαιτείται ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα, φτιάχνει μπαλόνια-πιπίλες, λουλούδια, κλόουν, αψίδες μπαλόνια που γράφουν το όνομα του παιδιού και όλα είναι πολύχρωμα, λαμπερά, σκανδαλιάρικα και συνθέτουν την εορταστική ατμόσφαιρα που ο κάθε γονιός ονειρεύεται γι’ αυτή την μέρα.

Και στα πάρτι για να είναι επιτυχημένα και να απογειώνεται το κέφι, για να εντυπωσιαστούν οι καλεσμένοι και να μείνει αξέχαστο, προτείνει τον μαγικό κόσμο των μπαλονιών.

Όπως επίσης και για τις επιχειρήσεις που γιορτάζουν ή έχουν εγκαίνια και το γεγονός πρέπει να «φανεί», η εταιρεία έχει να προτείνει πρωτότυπες ιδέες, καλλιτεχνικές κατασκευές κι ό, τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί στις διεθνείς αγορές γύρω από την διακόσμηση με μπαλόνια.

Δημιουργείστε και ξεχωρίστε με μπαλόνια

«Μέχρι τώρα φροντίζαμε να διακοσμήσουμε και να ομορφύνουμε τις ξεχωριστές στιγμές των πελατών που μας εμπιστεύονται με λουλούδια. Επειδή αγαπάμε την δουλειά μας και ενδιαφερόμαστε πραγματικά το αποτέλεσμα να είναι ξεχωριστό προσθέσαμε ένα νέο είδος διακόσμησης, τα μπαλόνια. Επίσης με συχνά σεμινάρια φροντίζουν να μας εκπαιδεύουν και να ενημερώσουν για καλύτερες τεχνικές έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη και σωστή παροχή υπηρεσιών στους πελάτες», μεταφέρει ο κ. Χρήστος Δαϊμογλου, ιδιοκτήτης του ανθοπωλείου Νούφαρο, ο οποίος έκανε λόγο για την απήχηση του κόσμου που υπάρχει, ενώ πιστεύει ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει πιο πολύ αυτή την καινούρια ιδέα στην πόλη μας γιατί «είναι κάτι όμορφο και εντυπωσιακό και έχει μικρό κόστος από οικονομικής άποψης. Ο κόσμος πρέπει να το δει οπτικά σε διάφορες εκδηλώσεις που στολίζουμε και όχι μόνο να το ακούσει».

Όταν πρόκειται για μεγάλες κατασκευές και μεγάλες ποσότητες, όπως ανέφερε ο κ. Δαϊμογλου, καλό είναι ο πελάτης να απευθυνθεί στην εταιρεία πριν από μια βδομάδα ώστε να καλυφθούν κάποια είδη ή χρώματα που δεν τα έχει στη διάθεσή της εκείνη τη στιγμή, αλλά όταν αφορά λίγα πράγματα, μπορεί να τα καλύψει σε λίγα χρονικά περιθώρια, αφού διαθέτει περίπου το 90% των ειδών της εταιρείας που αντιπροσωπεύει.

«Είμαστε έτοιμοι να το συνεχίσουμε, έχουμε πολλές ιδέες, αλλά δεχόμαστε και ιδέες από τον κόσμο για να τις πραγματοποιήσουμε όπως τις θέλει ο πελάτης».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.