Γιορταστηκαν στην Κομοτηνη τα 83 χρονια της Τουρκικης Δημοκρατιας

Με αφορμή τη συμπλήρωση 83 χρόνων από την εγκαθίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Αχμέτ Ριζά Ντεμιρέρ, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, όπως επίσης και οι συνεργάτες του παρέθεσαν δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου. Εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Θράκης, καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση.

Πλήθος κόσμου από τους Νομούς Ροδόπης, Ξάνθης και Έβρου τίμησε με την παρουσία του την δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με λαμπρότητα. Ο κ. Αχμέτ Ριζά Ντεμιρέρ, ως οικοδεσπότης, μαζί με τους συνεργάτες του επί δύο ώρες υποδέχτηκε τους πολυπληθείς προσκεκλημένους του, για τους οποίους είχε φροντίσει και υπήρχε πλούσιος μπουφές.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες προσκεκλημένους, μπορούσε κανείς να ξεχωρίσει τους βουλευτές Ροδόπης κ.κ. Ιλχάν Αχμέτ, Χρύσα Μανωλιά, τον νομάρχη Ροδόπης κ. Άρη Γιαννακίδη, τον υποψήφιο νομάρχη Ροδόπης κ. Μιχάλη Αθανασιάδη, το νέο δήμαρχο Κομοτηνής κ. Δημήτρη Κοτσάκη, την υποψήφια υπερνομάρχη Ξάνθης – Καβάλας – Δράμας του ΠΑΣΟΚ κ. Γκιουλ Μπεγιάζ Καραχασάν, τον εκπρόσωπο του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, κ. Παναγιώτη Χαλβατζή. Όπως επίσης τους νυν και τους υποψήφιους νομαρχιακούς και δημοτικούς συμβούλους, τους δημάρχους και τους υποψήφιους δημάρχους των καποδιστριακών δήμων, τους κοινοτάρχες, τους προέδρους των συλλόγων και των σωματείων.

Σιμπέλ Χατζή Αλή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.