Φιλι ζωης απο την Αγροτικη στην Ενωμενη Κλωστουφαντουργια

Με πέντε εκατομμύρια ευρώ χρηματοδοτείται η «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία» από την Αγροτική Τράπεζα, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να ξαναρχίσει η παραγωγική διαδικασία των εργαστηριακών μονάδων.

Την απόφαση πήρε χθες το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγροτικής, απόφαση που μπορεί να μη λύνει το πρόβλημα αλλά δίνει φιλί ζωής στην επιχείρηση.

Ανακούφιση στην πλευρά των εργαζομένων οι οποίοι βέβαια δεν εφησυχάζουν αν δεν χρηματοδοτηθεί η επιχείρηση και με το υπόλοιπο ποσό, γιατί απαραίτητη προϋπόθεση για την περαιτέρω χρηματοδότηση της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας με άλλα 25 εκατομμύρια ευρώ, με την εγγύηση του δημοσίου, από τις τράπεζες μετόχους είναι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση . Για αυτό κα οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι δεν θα εφησυχάσουν μέχρι αυτή να ψηφιστεί από τη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο για την ενίσχυση του χρηματοπιστωτικού συστήματος των τραπεζών, όπου θα υπάρχει ειδική τροπολογία που θα αφορά στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας θα κατατεθεί την ερχόμενη Τρίτη και αναμένεται να ψηφισθεί την Παρασκευή 20 Νοέμβρη.

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.