Φιλανθρωπικη γιορτη για στηριξη αναξιοπαθουντων

Σε ενα ομορφο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον το Τμήμα Γυναικών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας δέχθηκε τα μέλη του στη φιλανθρωπική γιορτή που διοργάνωσε χθες το απόγευμα. Έως σήμερα το συγκεκριμένο τμήμα περιοριζόταν στη διοργάνωση εκδρομών. Για πρώτη φορά θέλοντας να παρέμβει στα κοινωνικά δρώμενα αποφάσισε να διοργανώσει φιλανθρωπική γιορτή, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη αναξιοπαθούντων συμπολιτών.

Όπως τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος Αϊσέ Γκαλήπ, «το Δ.Σ. του Συλλόγου πήρε την απόφαση να στηρίξει οικονομικά ένα φοιτητή και μια ανάπηρη η οποία έχει ένα παιδί. Κάνουμε έκκληση σε όλες σας για προσφορά και ευελπιστούμε ότι τα λεφτά που κάθε μπαϊράμ δίνουμε στους φτωχούς ανάλογα με το εισόδημά μας να δίνονται στο Σύλλογο για την στήριξη αναξιοπαθούντων».

Στη γιορτή παρευρέθηκαν και οχτώ γυναίκες από το Σύλλογο Γυναικών Μειονότητας Ξάνθης μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος Σεβκάν Ταχσίογλου που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.