ΕΠΣ Θρακης: 5η Αγωνιστικη Α΄ Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Αποτελέσματα, Βαθμολογία και οι σκόρερς της 5ης αγωνιστικής της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης

Για την 5η αγωνιστική της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης  που διεξήχθη το Σάββατο ο ΠΑΟΚ  Κοσμίου διατήρησε το αήττητο του και την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι αναμενόταν εκτός έδρας  του Αστέρα Αιγείρου με σκορ 0-3. Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα του Κοσμίου έδειξε πολύ καλό πρόσωπο παρά τις απουσίες τον Γιαπρακτσή, Μαμούτ, Ερκάν και Κυπιρτόγλου. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν  δύο  τέρματα ο Μιχαλακέλης και ένα ο Ξενάκης.
 
Στον Ίασμο ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της προηγουμένης αγωνιστικής από το Κόσμιο κερδίζοντας  με  3-0 σταματώντας  έτσι το νικηφόρο σερί  των δύο αγωνιστικών του  Ορφέα Στρύμης. Στο 14΄ο Γκιρετλί Ναζήμ έκανε το 1-0. Ο Γρίβας στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου θα σημειώσει το 2-0 στο 24΄ και ο Νεαζή Αλή στο 69΄θα διαμορφώσει το τελικό 3-0, σημειώνοντας το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα.
 
Όπως αναμενόταν, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  στο γήπεδο της επικράτησε του Ηρακλή Σαπών με το σκορ της αγωνιστικής  5-0.
 
Η Ελπίδα Σαπών επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, πετυχαίνοντας την τρίτη της συνεχόμενη  νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1 επί της Δόξα Γρατινής που είχε ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών. Ο  Πάλι στο 44΄και στο 49΄ θα δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-0. Στο 76΄ οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε  2-1 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυριακόπουλου.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ορφέα Ξυλαγανής που στο γήπεδο του κέρδισε τη Δόξα Σώστη με 4-0. Για την ομάδα του Σώστη αυτή ήταν η δεύτερη  στη σειρά ήττα και αγνοεί τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική. Στο 67΄ο Οσμάν θα κάνει το 1-0 με τον Μπόζη να σκοράρει δις στο 75΄και στο 80΄, πετυχαίνωντας τα πρώτα του γκολ με την φανέλα του Ορφέα το ένα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο  87΄ο Γεωργιάδης με ωραίο διαγώνιο σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 4-0.
 
Ο Σπάρτακος Αγίων Θεωδώρων έσπασε τελικά το ρόδι και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί της Ένωσης Ασωμάτων με  3-0 . Στο 44΄για τους γηπεδούχους ο Παρασκευόπουλος  κέρδισε  πέναλτι από τον Δημούδη  το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καπετάνος. Στο 67΄ ο Κόγιος με προβολή θα πετύχει το 2-0 και ο Κατσαρός στο 89΄το 3-0.
 
Αναλυτικά  τα αποτελέσματα  της 5ης αγωνιστικής της A΄ κατηγορίας

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ένωση Ασωμάτων  3-0
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής 2-1
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Στρύμης 3-0
Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Σώστη 4-0
Αστέρας Αιγείρου – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-3
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ηρακλής Σαπών 5-0


Η επόμενη 6η αγωνιστική

Ελπίδα Σαπών – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
Ένωση Ασωμάτων – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Δόξα Γρατινής – Ορφέας Ξυλαγανής
Ορφέας Στρύμης – Αστέρας Αιγείρου
Δόξα Σώστη – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ηρακλής Σαπών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.