Επιμορφωτικα σεμιναρια για βρεφονηπιοκομους και παιδαγωγους

Η διοίκηση των Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Σύλλογο Παιδαγωγών, διοργανώνει δύο Επιμορφωτικά Σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο Βρεφονηπιοκόμων και Νηπιαγωγών με θέματα:

Α) Συμμετοχικό Εργαστήρι (δουλεύοντας με το διαφορετικό παιδί και τεχνικές διαπολιτισμικής επικοινωνίας)

Β) Κουκλοθέατρο (μία διδακτική προσέγγιση)

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2004 με εισηγήτρια την Κοινωνική Λειτουργό κα Έλενα Μαστοράκη και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Βρεφονηπιακό Σταθμό που βρίσκεται επί της οδού Γ. Παπανδρέου 45 στην περιοχή της Εκτενεπόλ.

Το δεύτερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2004 με εισηγήτρια την κα Αντιγόνη Παρούση, Καθηγήτρια του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών και θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και πάλι στον ίδιο χώρο με τον προηγούμενο.


Διευκρινίζεται για τους γονείς ότι την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2004 λόγω του Σεμιναρίου οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί προκειμένου οι Παιδαγωγοί να διευκολυνθούν στην παρακολούθησή του.

Ελπίζουμε ότι γίνεται κατανοητό πως η εξέλιξη αυτή αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη βελτίωση του γνωστικού επιπέδου των Παιδαγωγών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.